cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

samsung galaxy a54 kameram fotoğrafları turuncu efekt ile çekiyor

(Topic created on: 12-17-2023 08:07 PM)
947 Views
hyein
Active Level 2
Options
Galaxy A

arkadaşlar telefonu alalı bir ay bile olmadı her şeyi güzel ama tek sorunu kamera.. fotoğrafı çekmeden önce orijinal rengini gösteriyor ama fotoğrafı çektikten sonra saçma bir şekilde turuncu efekt ekliyor ne yapmam lazım kamera ayarlarım da normal ekstra bir şey mi yapılması gerekiyor anlamadım.. flaş ile çekince kendi renginde oluyor ama neden sürekli flaşı kullanayım bu sorun sadece bende de yok aynı modeli kullanan kardeşimde de var lütfen yardım edin flaşsız normal çekimflaşsız normal çekimflaşlı çekimflaşlı çekim

26 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Filtre açıksa kapatın.1702832837358_1702832837349_0.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Filtre açık değilse kamera ayarlarına girip fabrik ayarı yapın ve lensleri temizleyip cihazı yeniden baslatın.
0 Likes
hyein
Active Level 2
Galaxy A

yine düzelmedi maalesef 

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Filte açık olmadıgından emin misin çünkü paylastıgın fotolar bile kendi aralarında renk farkı var.Eger kamera ayarı sıfırlayınca düzelmediyse yedek alıp cihazı sıfırla.Yine düzelmezse teknik servşse götürün.
hyein
Active Level 2
Galaxy A

WhatsApp Image 2023-12-17 at 20.31.22.jpegWhatsApp Image 2023-12-17 at 20.31.31.jpeg

maalesef açık değil.. fotoğrafı çekmeden önce normal olması gereken renkte ama çekince turunculaşıyor nedenini asla anlamadım teşekkür ederim yardımlarınız için yarın teknik servise götüreceğim 

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
O zaman yedek alıp cihazı sıfırlamak son çare.
0 Likes
hyein
Active Level 2
Galaxy A

kontrol ettim filtreler kapalı :(

Ömer_A73-5G
Active Level 6
Galaxy A
otomatik hdr ve görsel zeka kapatıp deneyin filtre açıksa kapatın.
hyein
Active Level 2
Galaxy A

kapalı hepsi maalesef düzelmedi..

0 Likes