Tatlış duvar kağıtları bakıyorum ama hiçbir zaman ekranıma uymuyor, görseli zoom yapmak zorunda kalıyorum ama bu seferde kalite bozuluyor. Yüksek... View Post
Tatlış duvar kağıtları bakıyorum ama hiçbir zaman ekranıma uymuyor, görseli zoom yapmak zorunda kalıyorum ama bu seferde kalite bozuluyor. Yüksek... View Post
Arkadaşlar galiba Şubat Ayı güncellemesi gelmiş sanırım 😅😀😄🤣 View Post
EKRAN TASARIMI ●Galaxy A57 - Super Amoled - 120hz - 1900 nit - 6.7 inç - 385 PPI - 1080x2340 FHD+ ✅️ ● Galaxy A37 - Super Amoled -... View Post
Cihaz Galaxy A52, normalde hiç göremezdim One UI 8 yükleyince görebildim. Nasıl sizce 1000 döngü de %10 kötü mü? View Post
Sızan bilgilere göre Galaxy A37 5G, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonuyla 450 euro, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip... View Post
Manuel olarak güncelleme yapıyor sadece uygulama girmedikten sonra güncelleme yapıyor bir de gmail'de sıkıntı var e-posta hesabıma ulaşmıyor... View Post
Daha fazla bilgi için şu paylaşımıma... View Post
Daha önce Galaxy AI ve One UI 8.5 özelliklerini getirmeye çalışmıştık APK dosyaları ile...Bu sefer sırada Now brief var!(Ayrıca: One UI 8.5... View Post
Ekran koruyucuyu temizleyince geçiyor üzerime siliyorum şimdi telefonun kendi ekranını siliyorum dahada kötü sanki 😂 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 804 | |
| 660 | |
| 609 | |
| 537 | |
| 373 |
| User | Count |
|---|---|
| 46 | |
| 36 | |
| 33 | |