Original topic:

Video kalitesi

(Topic created on: 12-17-2023 07:06 PM)
399 Views
ErenVeGalaxyA34_5G
Active Level 3
Options
Galaxy A

Telefonun kamerası fotoğrafta gayet iyi ama iş videoya gelince değişiyor. Sanki 1080p 60fps değil de 480p 60fps çekiyormuş gibi bir görüntü çıkıyor ortaya. Yani 1080p gibi net olmuyor ? Telefon A34 5g

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ErenVeGalaxyA34_5G,

Durumu incelememiz için örnek videoyla birlikte, Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
8 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
30 fps her zaman daha net oluyor videoda
Galaxy A
Evet
0 Likes
Galaxy A
Uhd 30 a alinca netlesiyor ama fhd60 da ise sanki yakınlaştırma yapiyor ve piksel piksel gözüküyor en cok hosuma gitmeyen sey bu oldu telefonda
0 Likes
Galaxy A
5 yıl samsung kullandım bu 6. Yıl gayet iyi kamerası olur diyordum ama hoşuma gitmedi önümüzdeki yaz iphone a geçmeyi planlıyorum.
0 Likes
Galaxy A
7 plus tan geçtim kamera beklentimi karşılamadı geri kalan hersey güzel
0 Likes
Galaxy A
Kamera dışında ortalamanın üstünde bence ama sırf kamera için telefon değiştirilir mi o ayrı konu
0 Likes
Galaxy A
Ilerleyen zaman ikinci el bişey alirim çift telefon kullanırım
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ErenVeGalaxyA34_5G,

Durumu incelememiz için örnek videoyla birlikte, Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes