cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

dokunmatik ekran algılama sorunu

(Topic created on: 06-24-2020 11:42 PM)
11113 Views
fotoğrafçımA50
Active Level 1
Options
Galaxy A

5 aydır kullandığım Telefonum a50 gün geçtikçe dokunmatiğinde kontrol dışı işlemler oluşmaya başladı örneğin klavyede yazı yazarken kendi kendine başka tuşlara basması yada ana menüdeyken kendiliğinden telefon aramalarına girme herhangi bir uygulamadayken uygulamadan çıkma gibi daha 5. Ayım inşallah 8. Ayda flan telefonun beni kontrol etmesi gibi komik bi tablo ile karşılaşmam 

Bilgisi ve tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba Ben Alfatürk

Kardeşim bendede 1 yılı aşkın A50 kullanıyorum eskiden bende de yapıyordu dediğin durum 3 tavsiyede açıklayacağım

1)dokunma hassasiyetini kapatmanı tavsiye ederim

2)birde ekran kendi kendine yazdığı yada dokunduğu zaman güç tuşuna aç kapa yap düzeliyor

3)Yada jelatinden kaynaklı sorun olabilir

bende şuan 4 yada 5 aydır yapmıyor galba yazılımsal sıkıntı idi ama birde 2 ay önce orjinal jelatini çıkarıp nano cam taktırdım

View solution in context

8 Comments
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba ben Bolt!

Telefon uygulamasına girin. *#0*# tuşlayın ve cihazın genel test moduna girin. Karşınıza gelen ekranda "Touch" seçip, dokunmatik testi yapın.

Duruma göre hata raporu ya da en yakında servise gönderin.
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
durum berabere. :) Son gönderime bakabilir misin? :)
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba Ben Alfatürk

Kardeşim bendede 1 yılı aşkın A50 kullanıyorum eskiden bende de yapıyordu dediğin durum 3 tavsiyede açıklayacağım

1)dokunma hassasiyetini kapatmanı tavsiye ederim

2)birde ekran kendi kendine yazdığı yada dokunduğu zaman güç tuşuna aç kapa yap düzeliyor

3)Yada jelatinden kaynaklı sorun olabilir

bende şuan 4 yada 5 aydır yapmıyor galba yazılımsal sıkıntı idi ama birde 2 ay önce orjinal jelatini çıkarıp nano cam taktırdım
Galaxy A
teşekkür ederim
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim kardeşim ne demek
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
hocam son gönderimdeki ankete bakar mısınız? :)
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
hocam son gönderimdeki etkinliğe katılır mısınız? :)
0 Likes
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy A

bazı giriş yapılan sitelerden virüs bulaşabiliyor, ben sıfırlayarak durumu çözmüştüm telefonum note 4 dü.