Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Samsung Galaxy A16 cihazını kullanıyorum 6 yıl güncelleme desteği vaad ediyorlar fakat bu güncelleme aşırı gecikiyor halen one ui8 güncellemesini... View Post
Samsung telefonlarda ön yüklü İsrailli AppCloud tartışma yaratıyorSamsung’un bazı Galaxy telefonlarında ön yüklü gelen AppCloud, **bleep** kökenli... View Post
Derin uyku moduna alamıyorum normal uyku modunda ama arka planda sürekli çalışıyor bunu nasıl durdurabilirim View Post
Modlar gönderiyi silmeyin🙏 Henüz kasin bir bilgi yok denildi A16 6 yıla kadar güncelleme almayacakmı?? View Post
Evet Son Dakika Haberi Samsung'un orta seviye Galaxy A, M, F serisi telefonlarla yüklü gelen ve kaldırılamayan AppCloud uygulamasının İsrailli bir... View Post
Eylül ayından beri play sistem güncellemesi gelmiyor bir sorun mu var önceden her ay gelirdi View Post
Ne zaman gelecek? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 466 | |
| 420 | |
| 404 | |
| 384 |