cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 7 İnstagram çökme sorunu

(Topic created on: 06-19-2025 12:59 AM)
309 Views
qwert07
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung A24 daha dün one ui 7 güncellemesi aldım aradan 1 gün geçti instagramda çökme sorunu alıyorum ne denersem deniyim olmuyor habire hata veriyor kullanmadığım zamanlarda uyarı geliyor uygulama çöküyor gibisine. Cözümü varmıdır ? Instagramı kullanamaz hale geldim

13 Comments
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy A
İnstagram uygulama bilgilerinden durmaya zorladınız mı?
qwert07
Active Level 1
Galaxy A
Herşeyi denedim durdurdum,sildim,önbelleği,veriyi sildim yine de olmadı ara da açılıyor ama en fazla 15 dk dayanıyor sonra direk çöküyor arka planda bile çöküyor
0 Likes
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy A
Beklemekten başka çare yok
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy A
Zorlamadıysanız deneyin sonrasında probleminiz devam ederse Instagramın a24 için yayınlayacağı güncellemeyi beklemeniz gerekiyor
qwert07
Active Level 1
Galaxy A
Malesef beklemek zorundayım instagramdan başka hatalar var tabi game booster kısa yol çubuğu,ekrandaki orantısızlık uygulamaya girdiğim zaman yanlarda çizgiler oluşuyo ana sayfayı görebiliyom az da olsa, bildirim yeri bile istikrarsız, arada dokunmatik saçmalıyo, sevdiğim tek özellik now bar oldu one ui 7 de
0 Likes
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy A
Güncelleme sonrasında herhangi bir sıfırlama işlemi yaptınız mı?
qwert07
Active Level 1
Galaxy A
Hayır yapmadım yapmayı düşündüm daha stabilize olması için ama içinde bilgilerim var herşeyi sil baştan yüklemek yorar diye
0 Likes
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy A
Veri kaybı olmadan kalıntıları temizleyebilirsiniz
qwert07
Active Level 1
Galaxy A
sıfırlama işlemini sona saklıyorum. Instagramdan cevap bekliyorum. Hata sadece uygulamadan kaynaklımı diye one ui 7 ye göre stabilize etmemişte olabilir
0 Likes