Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Arkadaşlar cihazım Galaxy A15 one ui 7.0 beta çıkmış ama Türkiyeye gelmemiş diye duydum başka ülkenin stock romunu atsam cihaza one ui 7 gelirmi... View Post
Düşük parlaklıkta gri renkli arkaplan varken ekranın kenarları daha açık renk gözüküyor ve kumlanma artıyor. Telefonun modeli a35 View Post
telefonu aldığımdan beri felaket bir kasma sorunu var acaba telefon kendini otomatik güvenli modda vs başlatıyor olabilir mi birkaç kez yeniden... View Post
Arkadaşlar A54 1,5 yıl oldu 😍 9 temmuz 2023 de almıştım hala kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım kasma donma yok 2 yıl daha götürür A54... View Post
Arkadaşlar **bleep** ettiğim bir durum var cihazı kaydırma hareketlerinden navigasyon tuşlarına aldığımda cihazda bi hizlanma **bleep** ediyorum... View Post
1,5 yıllık cihaz View Post
Yeni emojilerin daha "fonksiyonel" olması için değiştirildiğini duydum ama görmeye dayanamıyorum arkadaş! Eski emojilere nasıl geri... View Post
A56 mı alınmalı yoksa s25 pro mu View Post
Arkadaşlar kardesime samsung a55 alacam bu cihazi onerirmisinz guzelmi View Post
Galaxy A24 View Post
Subject | Likes |
---|---|
24 | |
22 | |
21 | |
21 | |
21 |