Samsung a 51 1 yillık pil nasil degistirmeye gerek varmi bataryayı?, iyi günler Gönderiyi Göster
Samsung a 51 1 yillık pil nasil degistirmeye gerek varmi bataryayı?, iyi günler Gönderiyi Göster
Telefonda sıkintı olurmu Kardesim korkuyor ☺ Gönderiyi Göster
Android 12 güncellemesini yaptığım halde galeride obje silgisi seçeneği yok nasıl aktif edebilirim ? Gönderiyi Göster
A52s cihazı kullanıyorum.1 gün 15 saat kadar şarj sonrası kullanımı var fakat ekran süresi 6 7 saat(1 gün 15 saate dahil) arası alıyorum.Bu önceden... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar uygulama indirilenleri kendi kendine sildi tekrar indiriyim dedim indirme yerini ben hep sd kart seçerim kendi kendine dahiliye almış bu... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar klavyede milrofona konuşunca ingilizce yazıyor türkçe yokmuş ne saçma!!! Gönderiyi Göster
Arkadaşlar ben arka planı dans eden bitmojileri koydum ama birisini arayınca renk değiştiren bi tema geliyor neden böyle neyi... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar kendi çektiğim şeyleri kamera klasöründeki her şeyi sd karta taşıdım. Kalite düşmesi falan olur mu. Baya bir depolamamı yiyordu o yüzden... Gönderiyi Göster
Evet dostlar bu postta size android 16 ya kadar android 16 dahil cihazları paylaşayım bu sene çıkan 2022 amiral gemisi s 22 serisi s 21 fe ve orta... Gönderiyi Göster
Samsung a52 cihazımda galerideki resimleri güvenli klasöre taşımak istiyorum ama taşınmadı diye uyarı veriyor,bilen yardımcı olabilirmi neden böyle... Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
15 | |
15 | |
14 | |
13 | |
13 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
344 | |
257 | |
239 | |