cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yakınlık sensörü sorunu

(Topic created on: 05-15-2021 03:02 PM)
1918 Views
Larviya06
Active Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar herkese iyi bayramlar a72 telefonumda sensör sıkıntısı var görüşme sırasında telefonu kulağıma götürdüğümde ekran kararıyor buraya kadar herşey normal fakat kulağımdan çekip aramayı sonlandırmak istediğim de ekran açılmıyor hala karanlık şekilde duruyor ancak güç tuşuna basarak açılıyor sensör testi yaptım fakat çalışıyor gibi bu bir donanımsal sorun olabilirmi birde taktırdığım ekran koruyucu ön kamerayıda kapatmış bundan kaynaklı olabilirmi diyorum ama öyle olsa hiç çalışmazdı tavsiyeleriniz varmı servisemi versem buarada telefonu sıfırladım ama sorun hala devam ediyor 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba, Sorun yazılımsal bir sorun olabilir.
Yeni gelecek güncellemeleri beklemeni ve Samsung Members Üzerinden hata raporu göndermenizi tavsiye ederim.

Hata raporu göndermek için:
Samsung Members Ana menüsündeki artı(+) Tuşuna tıklayınız ve Hata raporlarına tıklayınız.
Size uygun sorunu seçip sorununuzu yazıp gönderiniz.

View solution in context

6 Comments
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba, Sorun yazılımsal bir sorun olabilir.
Yeni gelecek güncellemeleri beklemeni ve Samsung Members Üzerinden hata raporu göndermenizi tavsiye ederim.

Hata raporu göndermek için:
Samsung Members Ana menüsündeki artı(+) Tuşuna tıklayınız ve Hata raporlarına tıklayınız.
Size uygun sorunu seçip sorununuzu yazıp gönderiniz.
Larviya06
Active Level 5
Galaxy A
Gönderdim umarım işe yarar
Kriegs
Active Level 3
Galaxy A
Bende de var bu durum.
Larviya06
Active Level 5
Galaxy A
Aynı modelmi a72 mi
0 Likes
cybercider
Active Level 7
Galaxy A
Sorun ayarlardan olabiyor. Note 10 lite da aynı sorun vardı. Ayarları sıfırladım(fabrika ayarlarına dönmeden) verileriniz gitmiyor. Sonra düzeldi. Yada direk verilerinizi yedekleyip cihazı komple sıfırlayın düzelir. Samsung yazılımları iyice bk sardı. Herşeyde cihazı sıfırlamak gerekiyor.
Larviya06
Active Level 5
Galaxy A
Sıfırladım fakat sorun çözülmedi ekranı ön kamera dahil kapatan ekran koruyucu var acaba ondan olabilirmi diye şüphelendim fakat o zaman da hiç çalışmazdı
0 Likes