Resolved! Solved

Original topic:

Kamera İçin En iyi Uygulama

(Topic created on: 05-15-2021 12:24 PM)
474 Views
bilgişlenur
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar,

Telefonum samsung a30s, dışarıda fotoğraf çekilirken eskisi kadar iyi çekmediğini fark ettim moralim bozuldu,bunun için ne yapabilirim ve samsung için iyi bir fotoğraf uygulaması var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba bilgişlenur,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

11 Comments
enessbilginn
Active Level 7
Galaxy A
Google camera uygulaması var ama play storeden indirilmiyo diye biliyorum. google camera yı indirmek için apk yüklemen lazim yüklemek icin googleye 'google camera apk' yazabilirsin ama güvenli değildir
bilgişlenur
Active Level 6
Galaxy A
Cihaza zarar verir mi
enessbilginn
Active Level 7
Galaxy A
Vermez. ama mikrofonuna, kamerana vb şeylere izin verirsin onada o uygulama erişebilir bu yüzden diyorum güvenli değil ama cihaza zarar vermez
bilgişlenur
Active Level 6
Galaxy A
Benim bu kamera sorunumu çözülmesi lazım o yüden ne yapabilirim
enessbilginn
Active Level 7
Galaxy A
444 7 711 i ararsan yardimci olurlar veya hata raporu felanda gönderebilirsin
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba. Belkide telefonunuzun kamerasında bir sorun yoktur . İnsanlar bazen kendi kendilerine sorun varmış gibi değişik durumda olabiliyor. İsterseniz şöylee bi doğa resmi çekin buraya paylaşın bide biz görelim çekilen resmi . Bunu yapmadan önce kamera ayarlarını sıfırlayın ve tekrardan yüksek çözünürlüklü ayarınıza getirin .
0 Likes
bilgişlenur
Active Level 6
Galaxy A
Zaten ben doğa resimlerini çekince **bleep** ettim.. Telefonumdan çok memnundum taki fotoğrafların çözünürlüğünü **bleep** edene dek.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Anlaşıldı . İkinci sorun olarak eğer kamera merceği yerinden oynar sa odaklama iyi yapamaz. Telefonu çok hafif şekilde eline vur kameradan sallanma sesi gelirse mercek oynamış demektir
0 Likes
bilgişlenur
Active Level 6
Galaxy A
Yok oynamamış