cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sanal Yakınlık Sensörü Sorunu

(Topic created on: 04-11-2024 02:51 PM)
341 Views
_FVS_
Active Level 10
Options
Galaxy A
Herkese hayırlı bayramlar dilerim. İnşAllah sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirirsiniz. Dışardayken telefonum cebimdeyken kendi kendine kaç kez şifre denemesi yapıyor ve bu yüzden telefonu belli bir zaman boyunca kilidini açamıyorum. Virüs, **bleep** gibi olaylardan değil lakin telefonda sanal yakınlık sensörü aktif olduğu halde cebimdeyken çalışmıyor ama elimdeyken karanlık bir yerde çalışıyor. Bu sorunu ancak AOD'u ve çift tıklıyıp açma özelliğini komple kapatıp önlenebilir lakin başka bir çaresi yok mu? Hem AOD hem de çift tıklama işime yarıyor. Hadi AOD'u rutinle halletsem bile çift tıklama rutinle ayarlanamıyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
maalesef eski modellerde sensörler ayrıydı ama yenilerde kamera içinde oluyor ve sanırım manyetik etkiden dolayı düzgün çalışmıyor.

View solution in context

7 Comments
Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
maalesef eski modellerde sensörler ayrıydı ama yenilerde kamera içinde oluyor ve sanırım manyetik etkiden dolayı düzgün çalışmıyor.
_FVS_
Active Level 10
Galaxy A
Dediğiniz gibi. Çalışması gereken zamanda çalışmıyor, çalışmaması gereken zamanda çalışıyor.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Servise verebilirsin kardeşim. 😊
Eski model derken. A52s'de Güncel sensörlerden Bulunmakta. Parlaklık ve yakınlık sensörü Ekran altında Bulunur.
_FVS_
Active Level 10
Galaxy A
Servislik bir durum yok. A52s'te kamera yardımıyla sanal yakınlık sensörü var. Normal sensör gibi performanslı çalışmıyor maalesef.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Sanal sensöse de sorun çözülebilir aslında. 😊
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy A
Sizin telefonhnuzda sanal yakınlık sensörü var. Ama ayarlarda cepte iken ekranı uyandırma menüsünü bulun ozaman sorununuz çözülür.
_FVS_
Active Level 10
Galaxy A
Çift tıklayıp uyandırmayı kapattım, rutinlerden de AOD'u wifi kapalı durumdayken devre dışı kalsın diye ayarladım ve sorunum çözüldü.
0 Likes