cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

GAMİNG HUB NE İŞE YARIYOR

(Topic created on: 04-11-2024 12:07 PM)
1131 Views
jhosepA13G80
Active Level 9
Options
Galaxy A

image

Oyunlarda etkisi nedir neye yarıyor 

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Oyun hızlandırır

View solution in context

Solution
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
İçerisinde bazı eklentiler bulunuyor + oyun ya da emulatör gibi şeyler indirdiğinde ekran da kalabalık yapmaması için ayarlarından aktif ise yukarıda saydıkları mı içerisine ekliyor simgeleri sonra labs diye bir özelliği mevcut performans yönetimi seçeneği var fakat bunun yerine oyun eklentilerini indirip galaxy store'dan onu kullanabilirsin sonra game booster plus var işte saydığımın içinde Labs seçeneğinden daha hatrı sayılır bir performans artışı yapıyor max fps moduna alındığında işte çözünürlükten kısarak kare hızını arttırıyor gaming hubla ilgili son olarak görevler oluyor o görevlerle yumurta açarak profil fotoğrafı gibi itemler veriyor.

View solution in context

Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar kardeşim. 😊
Gaming Hub Eski ismiyle
Game Launcher,

Hem içinde Oyunlarını depolayabilir hem Oyunlarda Ek performans Ayarları yapabilir hem de Usb PoverDelewry Ayarı gibi Özel Ve cihaz piline iyi Gelen Ayarlar yapabilirsin.

Aynı zamanda Oyun eklentilerine indirip oyu içinde FPS İşlemci sıcaklığı Vb. Değerleri rahatlıkla görebilirsin.

İstersen hangi ayarları açık bırakman gerektiğini de söyleyebilirim. 😊

View solution in context

Solution
MasterPatato
Active Level 7
Galaxy A
Açıkçası pek ise yaramıyor oyun ıcinde kolaylık sağlıyor ekran kaydı ss alma sesi kısma falan ben onu klasör olarak kullanıyorum icine tüm uygulamalari attim ana ekran temiz kalıyor 😅

View solution in context

8 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Oyun hızlandırır
Solution
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
İçerisinde bazı eklentiler bulunuyor + oyun ya da emulatör gibi şeyler indirdiğinde ekran da kalabalık yapmaması için ayarlarından aktif ise yukarıda saydıkları mı içerisine ekliyor simgeleri sonra labs diye bir özelliği mevcut performans yönetimi seçeneği var fakat bunun yerine oyun eklentilerini indirip galaxy store'dan onu kullanabilirsin sonra game booster plus var işte saydığımın içinde Labs seçeneğinden daha hatrı sayılır bir performans artışı yapıyor max fps moduna alındığında işte çözünürlükten kısarak kare hızını arttırıyor gaming hubla ilgili son olarak görevler oluyor o görevlerle yumurta açarak profil fotoğrafı gibi itemler veriyor.
Galaxy A
🫥
Galaxy A
Bende var
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar kardeşim. 😊
Gaming Hub Eski ismiyle
Game Launcher,

Hem içinde Oyunlarını depolayabilir hem Oyunlarda Ek performans Ayarları yapabilir hem de Usb PoverDelewry Ayarı gibi Özel Ve cihaz piline iyi Gelen Ayarlar yapabilirsin.

Aynı zamanda Oyun eklentilerine indirip oyu içinde FPS İşlemci sıcaklığı Vb. Değerleri rahatlıkla görebilirsin.

İstersen hangi ayarları açık bırakman gerektiğini de söyleyebilirim. 😊
jhosepA13G80
Active Level 9
Galaxy A
Merhaba çok iyi olur kardeşim ayarlar önemli anlamıyorum ben sana zahmet
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Buyur kardeşim. 😊
Aslında Ek olarak Çok fazla Yok ama Bu gösterdikleri açık olursa Fayda sağlar Performansa. 😄1712874306409.jpg1712874306437.jpg1712874306461.jpg
0 Likes
Solution
MasterPatato
Active Level 7
Galaxy A
Açıkçası pek ise yaramıyor oyun ıcinde kolaylık sağlıyor ekran kaydı ss alma sesi kısma falan ben onu klasör olarak kullanıyorum icine tüm uygulamalari attim ana ekran temiz kalıyor 😅