- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar selam a52s cihazda telefon görüşmesi yapacağım zaman telefonu kulağıma götürdüğümde ekran kapanıyor ama sonrasında görüşme bittikten sonra ekran hiçbir şekilde açılmıyor yan tuşa basmam gerekiyor. Güvenlik güncellemesinden önce böyle bir sorun yoktu members üzerinden test ettiğimde sensörler normal değerlerde görünüyor aynı sorunu yaşayanlar var mı? ve bir.çözümü var mı?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-03-2022 12:11 PM in
Galaxy AEğer cihazınız daha ekranında camında kırılmaz cam takılı ise bu sorun oluşmuş olabilir bazı kırılmaz camlar yüzünden bu tür olaylar gerçekleşebilir maalesef ama cihazınızda koruma cam takılı değilse yazılım güncellemesinden sonra bu durum oluştu ise bu sorunu yetkililere bildirerek hata raporu göndermeniz gerekir aşağıdaki işlemleri yaparak hata raporu gönderebilirsiniz
Uygulamalar ekranına Gelin
Samsung menbırs
Uygulamasına tıklayıp girin alt tarafta yer alan yardım Alın Yazısı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun tıklayın uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazmanız gerekiyor önemli ayrıntıları eklemeniz gerekiyor kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kayıt verileri gönder yazı seçeneğini mutlaka açık halde bırakmanız gerekiyor sorunun seçim hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs uygulamasını kapatmayın uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar mutlaka uygulama içerisinde birkaç dakika beklemeniz gerekiyor rapor tamamen gönderildiği zaman şöyle bir bildirim gelecektir
Hata raporları gönderildi bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz
Yetkililer cihazınızı inceledikten sonra konu ile ilgili olarak mümkün olan en kısa zaman içerisinde uygulama üzerinden bir geri dönüş sağlayacaklardır

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-03-2022 12:11 PM in
Galaxy AEğer cihazınız daha ekranında camında kırılmaz cam takılı ise bu sorun oluşmuş olabilir bazı kırılmaz camlar yüzünden bu tür olaylar gerçekleşebilir maalesef ama cihazınızda koruma cam takılı değilse yazılım güncellemesinden sonra bu durum oluştu ise bu sorunu yetkililere bildirerek hata raporu göndermeniz gerekir aşağıdaki işlemleri yaparak hata raporu gönderebilirsiniz
Uygulamalar ekranına Gelin
Samsung menbırs
Uygulamasına tıklayıp girin alt tarafta yer alan yardım Alın Yazısı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun tıklayın uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazmanız gerekiyor önemli ayrıntıları eklemeniz gerekiyor kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kayıt verileri gönder yazı seçeneğini mutlaka açık halde bırakmanız gerekiyor sorunun seçim hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs uygulamasını kapatmayın uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar mutlaka uygulama içerisinde birkaç dakika beklemeniz gerekiyor rapor tamamen gönderildiği zaman şöyle bir bildirim gelecektir
Hata raporları gönderildi bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz
Yetkililer cihazınızı inceledikten sonra konu ile ilgili olarak mümkün olan en kısa zaman içerisinde uygulama üzerinden bir geri dönüş sağlayacaklardır
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-03-2022
08:49 AM
(Last edited
03-03-2022
08:54 AM
by
Yeşilırmak
) in
Samsung'un birçok modelinde Ciddi bir sorun var. ben a52 ve m31 kullanıyorum bunların dışında birçok modeli denedim bunların hepsinin konuşurken yakınlık sensörü sorunu var. Telefon kulağına götürdüğünde ekran kararmayabiliyor, konuşma bittiğinde ekran tekrar açılmaya biliyor .Bununla ilgili olarak Samsung yetkilileri ekran koruyucu kullanmayın diyor. ekran koruyucu kullanmadan kullanamayız kardeşim. bu işe bir çözüm bulun millet telefonlara para ödüyor. ben bu durumu açıkçası Samsung'a yakıştıramadım. hem çözümsüz bırakıyor ,hem de saçma sapan sebepler öne sürüyor ekran koruyucusu kullanılmayan telefon mu kalmış? Bunlara rağmen telefonu tamamen çıplak kullandım ama sonuç yine aynı yani bu argüman yanlış bilginize