cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Wifi sorunu

(Topic created on: 08-31-2024 09:13 AM)
333 Views
Zeynepbuse
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba. Samsung a54 kullanıyorum ve 5 6 günde bir wifi bağlanmıyor. Wi-fi internet olmadan bağlı yazıyor telefonumu yeniden başlatıyorum düzeliyor. Bunun harici çözümü yok mu? Telefonumu yeniden başlatmak istemiyorum 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Zeynepbuse,

Yaşadığınız duruma yönelik aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz:

• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz.

Yaşadığınız durum devam ederse; cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Bu işlemleri denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına, aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
13 Comments
Ezbırcime
Active Level 3
Galaxy A
Aylardan bağlantıyı kontrol ettir
0 Likes
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Diğer cihazlarda bağlantı var mı peki?
Modemi resetle.
Zeynepbuse
Active Level 3
Galaxy A
Başka bir evdeki modemde de aynısı oldu
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Telefonla alakalı değil.
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
İnternet yok diyorsa bu modem kaynaklı
Zeynepbuse
Active Level 3
Galaxy A
Her yerde aynı oluyor
0 Likes
JustListen
Active Level 6
Galaxy A
Aynı sorun bende de var ama telefondan kaynaklı değil. Modem kaynaklı... Modemi resetlemem gerekiyor bağlanabilmek için. Mesela şu an WiFi kullanamıyorum. Belki sende de öyle bir sorun vardır.
0 Likes
Zeynepbuse
Active Level 3
Galaxy A
Hayır, telefonu yeniden başlattığımda sorun kalmıyor. Wi-fi kullanıyorum
JustListen
Active Level 6
Galaxy A
Cihazını kapat aç yapmadan modemi kapat aç yapmayı dene. Eğer bağlanıyorsa, bulunduğun bölgedeki ki alt yapı sorunu olabilir ya da modemin güçlü sinyal vermiyor olabilir. Yapılacak şeyler belli.