A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A55 ile 2. günüm pil performansı böyle. Diğer A55 pil paylaşımlarına göre oldukça düşük. Ekran 120 hz , çoğunlukla WiFi kullanıldı. Önerileriniz... View Post
Ekran 120'deyken şarz acayip gidiyor ya 3 saat ekran süresi veriyor nasıl önüne geçeriz ? A34 5G View Post
Merhabalar ben samsung a23 kullanıyorum ve benim telefonum one 7 güncellemesi alacakmı?? View Post
DİNAMİK KİLİT EKRANI DUVAR KAĞITI KULLANIYORUM SÜRKLİ DEĞİŞİYOR Ben bunu glaxy tema dan indirdim sanki iphone 14 promax wallpare benziyor Samsung... View Post
Microsoft'un yapay zekası Copilot gelen "30.0.421002001" sürüm numaralı yeni güncelleme ile Copilot, daha sade ve anlaşılabilir bir... View Post
Başlıkta yazdığım gibi.Arkadaşlarımin telefonu redmi ve uygulamaya kilit koyabiliyorlar.Ben bunu samsung ayarlarından yapamaz mıyım ya da yapamıyosam... View Post
Oneiui 5.0 hava durumunu nasıl yükleyebilirim o daha güzeldi pamuk kahve falan çıkıyordu nasıl yukleyebilirim View Post
Güncelleme sonrası 2 yada 3 saniye bekletiyor baya kötü bi Güncelleme olmuş samsung düzeltirsen sevinirim View Post
Telefonum kilit ekranında takılı kaldı (a54) ben de ısındıpı için diye düşündüm ve buzluğa koydum 4 dakika kadar. Sonrasında yeniden başlattım sorun... View Post
A51 telefonumu servise gönderip bataryasını değiştirtmeyi düşünüyorum. Ortalama kaç liraya mâl olur? View Post
User | Likes Count |
---|---|
882 | |
776 | |
634 | |
328 | |
250 |
User | Count |
---|---|
24 | |
21 | |
17 | |