cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A73 mobil veri sorunu ve ağda kayıtlı değil

(Topic created on: 12-22-2024 11:49 PM)
95 Views
Kadir1990
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

8 senedir samsung galaxy C5 kullanmaktayım... hiç bir sorunu yaşamadım.. Yeni bir samsung A73 Telefonu aldım.. wifiye bağlandım sorunsuz çalısıyor.. arama yapabiliyorum.. wifi kapattım ve mobil veriyi açtım internette giremiyorum.. aramayı denedim aranmıyor .. ağda kayıtlı değil diye uyarısı çıkıyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Kadir1990,

Durumu incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Kadir1990
Beginner Level 2
Galaxy A
Yetkili servise götürdüm. yaptırdım kargo geldi.. sorun bitmedi
Kadir1990
Beginner Level 2
Galaxy A
videosu var nasil gönderebilirim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Artı İşaretine Dokunun 👍
0 Likes
Galaxy A
Telefon resmi mi sıfır mı 2 el mi tr mi yd mi root falan varmı rom atılmış mı yazılımı güncel mi
0 Likes
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Kadir1990,

Durumu incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes