cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A34 1. Mikrofon sorunu

(Topic created on: 08-31-2024 08:56 AM)
132 Views
SncrBlbnA34
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba son güncelleme aldı telefon ve 1. Olan mikrofon da ses karşı tarafa cızılılı gitmeye başladı 2. Mikrofon da sorun yok 

Bunu garantiye sokarlar mı ki ya da göndermeden bir çözümü var mıdır 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba SncrBlbnA34,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Telefon Tanılaması > Mikrofon" bölümünden test ettiğinizde;

Donanımsal olarak işlem gerekli sonucu çıkarsa:

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve veri yedekleme adımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Donanımsal bir durum görünmüyorsa, aşağıdaki çözüm adımlarını deneyebilirsiniz:

"Ayarlar > Uygulamalar > Telefon öğesi > Depolama > Veriyi sil > Tamam" öğesine dokunalım. Bu işlemi yaptığınızda mesajlarınız ve kişileriniz silinmeyecektir. Sadece arka plana ait veri tabanları temizlenecektir.

"Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Tüm Ayarları Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön" öğesinden sıfırlama işlemi yapalım. Bu işlem ile kişisel (rehber, fotoğraf, video) verileriniz silinmeyecektir. Sadece cihaz içindeki zil sesi, belirlediğiniz ekran görüntüsü, bildirim sesleri gibi ayarlarınız sıfırlanacaktır.

Ek olarak, cihazınızın çalışma süresi 100 saati aşarsa cihazınızı yeniden başlatmanızı öneririz. "Ayarlar > Telefon Hakkında > Durum Bilgileri > Çalışma Süresi" bölümünden cihazınızın çalışma süresini kontrol edebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Siberizm
Active Level 3
Galaxy A
Pek garantilik bir durum olduğunu sanmıyorum. Güncelleme sonrası bende bir sorun yok. Cihazı sıfırlamayı deneyin
0 Likes
SncrBlbnA34
Active Level 3
Galaxy A
Müşteri hizmetleri aradım sıfırladık beraber bi ara düzeldi şimdi yine aynı sorun devam ediyor
0 Likes
Siberizm
Active Level 3
Galaxy A
Mikrofonu temizlediniz mi
0 Likes
SncrBlbnA34
Active Level 3
Galaxy A
Açıkçası nasıl temizleneceğini bilmiyorum uzaktan şöyle hafif üfledim o kadar başka türlü nasıl olacak ise tarif ederseniz yapmaya çalışayım?
0 Likes
Siberizm
Active Level 3
Galaxy A
Pekala sizin yapmanızı tavsiye etmem hocam. Belli ki bu konuda bilginiz yetersiz. Mümkünse servise gönderin fakat garantiye almak yerine cihaza bakım yaparlar.
0 Likes
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba SncrBlbnA34,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Telefon Tanılaması > Mikrofon" bölümünden test ettiğinizde;

Donanımsal olarak işlem gerekli sonucu çıkarsa:

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve veri yedekleme adımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Donanımsal bir durum görünmüyorsa, aşağıdaki çözüm adımlarını deneyebilirsiniz:

"Ayarlar > Uygulamalar > Telefon öğesi > Depolama > Veriyi sil > Tamam" öğesine dokunalım. Bu işlemi yaptığınızda mesajlarınız ve kişileriniz silinmeyecektir. Sadece arka plana ait veri tabanları temizlenecektir.

"Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Tüm Ayarları Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön" öğesinden sıfırlama işlemi yapalım. Bu işlem ile kişisel (rehber, fotoğraf, video) verileriniz silinmeyecektir. Sadece cihaz içindeki zil sesi, belirlediğiniz ekran görüntüsü, bildirim sesleri gibi ayarlarınız sıfırlanacaktır.

Ek olarak, cihazınızın çalışma süresi 100 saati aşarsa cihazınızı yeniden başlatmanızı öneririz. "Ayarlar > Telefon Hakkında > Durum Bilgileri > Çalışma Süresi" bölümünden cihazınızın çalışma süresini kontrol edebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes