cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

TELEFON SEÇİMİ

(Topic created on: 01-30-2021 10:17 PM)
102 Views
ömerocak
Active Level 3
Options
Galaxy A

Selam arkadaşlar size bir sorum olacam ;

ELİMDE İKİ TELEFON VAR BİRİ SAMSUNG A6 (64 GB 2018) DİĞERİ IPHONE 6(64 GB)
SİZCE HANGİSİ ?

Galaxy A
A6 nın kamerasımı daha iyi ahhahahahaha komik seni sadece megapixellere bakıp yazıyorsun ikisindede 4,5 g var iphone 6 wifi 5.0 teknolojisi kullanırken a6 4.0 kullanıyor iphone da nfc özelliği varken samsungtads yok umarım anlarsın şimdi ha bu arada iphonun arkası sağlam en azından şirket yeterince omurgalı birde biri 2018 de çıkarken biri 2014 de çıkmış 2 cihazında güncelleme desteği 2020 de kesilmiş yeterince fsrk ortada
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
dostum megapiksel bakarak mi konuşuyorum 🤣🤣😂 diyafram var bunun sensörü var bunun sensör boyutu var bunun işletim sistemi var bunun yani sen karşında bugun bu işi yapan biri yok bu isi bilen ve bu islerin bile biri var wifi sadece orda önde birde nfc önde geriye kalan her şeyde A6 kesinlikle önde
Galaxy A
Ne sen ciddi olamazsın ya vallaha çok iyi bilir kişi alanında uzman (!)
ilk olarak ikisindede tek kamera bulunuyor ve bu yüzden ek bir sansör bulunmuyır bu yüzdende sansör ve sansör boyutu fıss işletim sistemleri farklı ve hangisinin daha oturaklı olduğu ortada ha bu arada biri 60 fps video kaydı yaparken biri 30 fps video kaydı yapabiliyor eğer sansör değdiğin şey kamera ise yazık gerçektende demekki neymiş ne kadar işin içinde olsanda (!) bilip bikmeden konuşmamak lazımmış dimi hadi eyvallah şimdi araştırma yap gel öyle tartışalım
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
60 fps video cekse ne fayda hafıza kartı desteği yok
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Ya kısaca hiç uzatmayalım samsung A6 çok daha iyi
Galaxy A
A6 daha kötü anlamakta zorluk çekiyosun sanırım ama neyse bir şey demiyorum
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
sunu unutuyorsun ios 12 varken samsung da android 10 var
Galaxy A
İos ve android farklı işletim sistemleri şimdi onu mu karşılaştırıcaksınahahahah
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
hayır karşılaştırılması yanlış olur amaçları farklı çünkü
Galaxy A
evet o zaman gereksiz bir yorum yaptığınıda kabul ediyosun