cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefon seçimi

(Topic created on: a month ago)
241 Views
PKRCN
Active Level 7
Options
Galaxy A

Merhabalar aile halkına A15, A24 ve Redmi Note 13 arasında kaldık. Toplam bütçe 10bin lira. Mevcut fiyatlarda üstünde bir cihaz almak pek istemiyorlar, intagtam-wp-facebook-çok iyi olmasa da az buçuk kamera istiyorlar sadece. Bu üç cihazdan kullanan ve memnun olan var mı acaba? Veya önerisi olan. Bir de resmi satıcılar hariç düşünmüyorlar.

Özelliklerine bakıp biraz inceleyince A15 sanırım reskin A24 gibi duruyor o yüzden A24 yerine A15 alıp 1 güncelleme fazla alması tercihim gibi ama. Xiaominin reklamlı olması biraz sinir bozucu. Öyle genel olarak fikirlere ve yoruma açığım şimdiden de teşekkür ederim 
11 Comments
Siberizm
Active Level 4
Galaxy A
Verdiğiniz paranın hakkını veren bir cihaz için Redmi Note 13 derim. Samsung artık bütçe dostu değil lüks bir marka haline geldi
PKRCN
Active Level 7
Galaxy A
Evet o a serisinin f/p dengesi bozulmuş biraz
0 Likes
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen öyle
0 Likes
mongoosem5
Active Level 7
Galaxy A
A24 derim. Note 13'teki Snapdragon 685 guven vermiyor.
PKRCN
Active Level 7
Galaxy A
Ya ben de öyle düşündüm ilk ama teknik olarak a15 ile birebir aynı görünüyor
0 Likes
younesz
Expert Level 1
Galaxy A
Dediğin gibi günlük kullanım için a24 en iyi seçenek
0 Likes
PKRCN
Active Level 7
Galaxy A
Tabi tabi benim kadar telefondan beklentileri yok. Azıcık batarya biraz sosyal medya biraz telefon görüşmesi bu kadar :d bunlar da yoğun değil
0 Likes
EsesliA34
Active Level 5
Galaxy A
Hangisini alırsan al hepsi aynı performansı vericek aralarında hiç bir farkları yokki. Note 13 alirsaniz şarj aleti kılıf ekran koruma filmine ücret ödemiş olmazsınız.
0 Likes
PKRCN
Active Level 7
Galaxy A
Evet dediğiniz gibi ama bu sefer çok reklam çıkıyor. Artık biraz yaşı olan insanlar için sürekli reklam kapa vs biraz olumsuz gelebilir. En büyük handikap bu bence redmide
0 Likes