- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung a10s son guncelemeden sonra görüntülü arama yapamıyorum nasıl yapicam herşeyi denedim
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-28-2021 08:04 AM in
Galaxy AMerhaba Genc22,
İşlem için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz.
· Android 11 sürümüne sahip cihazlarda görüntülü görüşme yapılabilmesi için VoLTE seçeneğinin etkin olması gerekir. VoLTE seçeneği etkin değilse Görüntülü Arama simgesi yer almamaktadır.
· Cihaz, VoLTE şebekesine bağlı değilse görüntülü görüşme yapılamaz. Görüntülü arama simgesinin etkin olması için cihazın aktif olarak VoLTE bağlantısının olması gerekmektedir.
· Telefon-Sağ üst köşedeki üç nokta- Görüntülü arama seçeneği- Her zaman sor ve Varsayılan Telefon uygulaması seçerek kontrol edebilirsiniz.
Yapmış olduğunuz kontrollere ek olarak lütfen aşağıdaki kontrolleri sağlayın.
Arama kısıtlama/Yönlendirme durumunun kontrol edilmesi.
- Telefon > Ayarlar > Numaraları engelle
- Telefon > Ayarlar > Diğer ayarlar > Arama yönlendirme > Görüntülü aramalar
- Telefon > Ayarlar > Diğer ayarlar > Giden aramayı engelleme > Görüntülü aramalar
- Operatöre ait uygulamadan, hat durumunun kontrol ediniz. (Örneğin Turkcell için; Digital Operator > Yardım > Mobil Arama Bağlantı Kontrolü)
- Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla > Fabirka ayarlarına dön işlemini de deneyebilirsiniz.
Tüm kontrollere rağmen sorunun devam etmesi halinde, sim kart profilinin kontrolü/sıfırlanması için lütfen hizmet aldığınız operatöre danışınız.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-28-2021 01:29 AM (Last edited 07-28-2021 01:30 AM ) in
Galaxy A4.5G VoLTE'ye geçti arama ayarlarından görüntülü görüşmeyi değiştirmeyi deneyebilirsiniz varsayılan olarak
Bazen 4.5G'de tam randuman vermiyor
HD+(VoLTE) nedir, hangi Cihaz uyumlu, nasıl aktif edilir
👇
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/HD-VoLTE-nedir-hangi-Cihaz-uyumlu-nasıl-aktif-edilir/td-p/...

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-28-2021 08:04 AM in
Galaxy AMerhaba Genc22,
İşlem için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz.
· Android 11 sürümüne sahip cihazlarda görüntülü görüşme yapılabilmesi için VoLTE seçeneğinin etkin olması gerekir. VoLTE seçeneği etkin değilse Görüntülü Arama simgesi yer almamaktadır.
· Cihaz, VoLTE şebekesine bağlı değilse görüntülü görüşme yapılamaz. Görüntülü arama simgesinin etkin olması için cihazın aktif olarak VoLTE bağlantısının olması gerekmektedir.
· Telefon-Sağ üst köşedeki üç nokta- Görüntülü arama seçeneği- Her zaman sor ve Varsayılan Telefon uygulaması seçerek kontrol edebilirsiniz.
Yapmış olduğunuz kontrollere ek olarak lütfen aşağıdaki kontrolleri sağlayın.
Arama kısıtlama/Yönlendirme durumunun kontrol edilmesi.
- Telefon > Ayarlar > Numaraları engelle
- Telefon > Ayarlar > Diğer ayarlar > Arama yönlendirme > Görüntülü aramalar
- Telefon > Ayarlar > Diğer ayarlar > Giden aramayı engelleme > Görüntülü aramalar
- Operatöre ait uygulamadan, hat durumunun kontrol ediniz. (Örneğin Turkcell için; Digital Operator > Yardım > Mobil Arama Bağlantı Kontrolü)
- Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla > Fabirka ayarlarına dön işlemini de deneyebilirsiniz.
Tüm kontrollere rağmen sorunun devam etmesi halinde, sim kart profilinin kontrolü/sıfırlanması için lütfen hizmet aldığınız operatöre danışınız.
Teşekkürler.
MOD