Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Ürünü Daha Dün Yeni Aldım Galaxy a25 5g cihaz mediamarket üzerinden fakat şarjı kısa süre içinde çok gidiyor gibi geldi Yoksa bana mı öyle... View Post
Güncellemeden sonra telefon alev gibi yanıyor ve eskisi gibi akıcı değil normal mi? A13 View Post
A35 kullanıyorum. Normalde yaklaşık tam sarj kullanım süresi 1 gün falan yazıyordu. Son zamanlarda Genshin İmpact oynuyorum ve sadece oyun değil genel... View Post
Artık sıkmaya başladı. Yani forumu "Güncelleme ne zaman gelecek?" tarzı sorularla doldurmak istemiyorum ama artık biraz fazla gecikmedi... View Post
Merhaba arkadaşlar bir arkadaş başlık forum açmış ama şarjı çok bitiyor ısınıyor diye ama bende A54 kullanıyorum bende ısınmıyor sadece arada bir... View Post
Testlere girmiştir View Post
Böyle olmuş. View Post
Bu fotoğraftaki ne anlama geliyor acaba eskiden sadece AOD yazıyordu. View Post
Aldığım dan beri doğru düzgün pil kullanımı yok sürekli bitiyo View Post
Merhaba, yaklaşık 3 yıldır samsung kullanıcısıyım. Eski telefonumda samsung hesabına bağlı e posta adresimin herhangi bir kurtarma e postası yada... View Post
User | Likes Count |
---|---|
745 | |
598 | |
424 | |
331 | |
247 |