cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

CapCut yasağından sonra muadil uygulama arayışı

(Topic created on: 3 weeks ago)
289 Views
Rubyy
Active Level 5
Options
Galaxy A
CapCut ve TikTok yasaklandığından beri CapCut'a muadil bir uygulama arıyorum. Premiere Rush, Samsung Studio, InShot vb. pek çok uygulama buldum. CapCut kadar işlevsel ancak yine kendisi kadar özellikleri Pro yapıp ücretlendirmeyen, kasmayan, ve iyi içerikler çıkarmamızı sağlayacak gelişmiş bir program önerebilir misiniz? Aynı zamanda bu programlar Galaxy A10s ve Galaxy A35 gibi cihazlarda çalışıyor mu bu da önemli. Son olarak Samsung Studio'ya geçmek zorunda kalırsam hangi cihazların ve sürümlerin Samsung Studio'yu desteklediğine dair bilgileriniz varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden 💖💅🏻

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alicck
Active Level 3
Galaxy A
Ondan İyimidir Sanmam Ama Capcut Kadarda Seni Pro Almaya Zorlamaz Diye Düşünüyorum İşini Görür O Uygulama

View solution in context

29 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung stüdyo s 24 modeli destekliyor bende mevcut
Rubyy
Active Level 5
Galaxy A
A serisinde destekleyen bir model biliyor musunuz?
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Sadece s serisi destek veriyor diye duymuştum ama net bilgi değil
Rubyy
Active Level 5
Galaxy A
A serisinde destek vermiyorsa çok kötü bu o zaman, direkt S serisi bir cihaz almaya itecek anladığım kadarıyla.
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Google dan yardım alabilirsin ben net olarak bilmiyorum benim cihaz s serisi bende var diyorum ama araştır Google dan belkl vardır a serisi içinde
Rubyy
Active Level 5
Galaxy A
Haklısın, teşekkürler yanıt için 💗💖
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim iyi geceler
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Düzenleme araçları

Kırp

Döndür

Yatay Döndür 

Metin, etiket veya çizim ekle

Filtre

Müzik ekle

Not: Büyük dosyaların veya yüksek çözünürlüklü videoların kaydedilmesi birkaç dakika sürebilir.

Daha fazla bilgi ve sorularınız için Samsung Müşteri Hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Fazla bir özellik yok ama işe yarar mı bilemedim stüdio uygulaması