cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Klavye'de Gif Yok

(Topic created on: 08-13-2023 11:15 AM)
1354 Views
Berke0709
Active Level 7
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar, Samsung Klavye kullanıyorum ama emoji kısmında Gif yok. Nasıl aktif hale getirebilirim? Var mıdır bir yolu?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Berke0709,

Samsung Klavye'de konsept gereği GIF bulunmuyor. Girmiş olduğunuz uygulamalarda GIF desteği mevcut ise kullanabilir ya da 3. Party uygulamaları kontrol edebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Qui_X
Active Level 7
Galaxy A
Maalesef bir yolu yok varsa da arkadaşlar yazabilir illa ki GIF istiyorsan Microsoft SwiftKey kullanabilirsiniz ben kullanıyorum tavsiye ederim
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung Klavye'de GIF olarak sayılır mı bilmem ama Emoji çiftleri ve 2_5D animated emoji var. Kendi hareketli emojileri, GIF veya WhatsApp falan destekliyorsa çıkartma olarak paylaşılabilir. Bana yetmez diyorsanız Gboard'ı tavsiye ederim.
Berke0709
Active Level 7
Galaxy A
Maalesef hiçbir yerde çıkmıyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Emoji ikonuna tıkla,kapalı olanlar o uygulama için aktif değildir ama baska uygulamalarda aktifleşirScreenshot_20230813_130505_Samsung Members.jpgScreenshot_20230813_130618_Samsung Keyboard.jpgScreenshot_20230813_130628_Samsung Keyboard.jpg
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Berke0709,

Samsung Klavye'de konsept gereği GIF bulunmuyor. Girmiş olduğunuz uygulamalarda GIF desteği mevcut ise kullanabilir ya da 3. Party uygulamaları kontrol edebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes