Ozkan26
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung Klavyede tuş ses yüksekliği ayarlanıyor ama Gboard klavyede tuş ses yüksekliği ayarlanmıyor. Gboard ayarlarından sesi yüzde 10'a da getirsem ses hep en yüksek seviyede çıkıyor. Bunu ayarlamanın yolu yok mu?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2023 04:40 PM in
Galaxy A
Ben de şimdi denedim ve %20'den sonra ses artmıyor. Gboard'dan kaynaklı bir sorun.
3 Comments
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2023 04:40 PM in
Galaxy A
Ben de şimdi denedim ve %20'den sonra ses artmıyor. Gboard'dan kaynaklı bir sorun.
Ozkan26
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2023 05:03 PM in
Galaxy A
Gboard uygulaması içinden geri bildirim yazdım. İstersen sen de yaz belki dikkate alırlar. Koskoca Google binlerce yazılımcısı var iki dakikada halledip güncelleme göndermek zor değil de yapmıyorlar işte.
BurakTunç
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2023 07:14 PM in
Galaxy A
Öyle değil maalesef. İlgilendikleri hâlihazırda birçok hizmet var, yeni hizmetler geliştirmeye çalışıyorlar, şuanda hizmetlerini yeniden markalaştırıp yapay zeka teknolojilerini eklemekle meşguller. Ben o özelliği kullanmadığım için bakmayacağım ama isterseniz Google'ın forumuna bu sorunu başka yaşayan var mı diye bakın, eğer yoksa büyük ihtimalle bu global bir sorun değil ve öyleyse onlardan kaynaklı olmama ve güncelleme falan ile düzeltilmeme ihtimali yüksek.