cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy A15 telefon yeniden başlatılınca klavye yok

(Topic created on: 11-28-2024 05:34 PM)
83 Views
PoğaçamenTR
Active Level 2
Options
Galaxy A

Öncelikle merhaba, A15 telefonum normal çalışırken yeniden başlattığım zaman ekranda klavye çıkmamaya başladı. Ufak bi araştırma yaptıktan sonra da öğrendim ki sadece hard reset ile kilidi açılabilirmiş, o da tüm verileri silecek. Yani demek istediğim verileri silmeden telefona erişmenin ya da uzaktan klavyeyi değiştirmenin yolu var mıdır ?

(Klavye Samsung klavye değil, GBOARD kullanıyorum)

Not: Samsung Find uygulamasında kilidi aç diye bir seçenek belirmiyor.

Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.  

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
YunusG
Active Level 8
Galaxy A
USB adaptörü ile klavye takıp deneyin. Veya zorla yeniden başlatma deneyebilirsiniz. Veya güvenli modda yeniden başlatmayı deneyin (normal yolla denerseniz şifre ister muhtemelen, başka yolları vardı diye hatırlıyorum), GBoard üçüncü parti bir klavye olduğu için Samsung Keyboard'a geçiş yapabilir. İnternette bulduğunuz konuyu paylaşırsanız belki biraz daha yardımcı olabilirim.

View solution in context

0 Likes
Solution
YunusG
Active Level 8
Galaxy A
Cihazı zorla kapattıktan sonra, animasyonlu logo gelene kadar güç tuşuna basılı tutun (muhtemelen logodan kastım Powered by Android veya Samsung yazısı), ardından telefon açılana kadar ses kısma tuşuna basılı tutun.

Kaynak: Android Authority

Kendimce çeviri yaptım. Umarım yardımcı olur.

View solution in context

4 Comments
Solution
YunusG
Active Level 8
Galaxy A
USB adaptörü ile klavye takıp deneyin. Veya zorla yeniden başlatma deneyebilirsiniz. Veya güvenli modda yeniden başlatmayı deneyin (normal yolla denerseniz şifre ister muhtemelen, başka yolları vardı diye hatırlıyorum), GBoard üçüncü parti bir klavye olduğu için Samsung Keyboard'a geçiş yapabilir. İnternette bulduğunuz konuyu paylaşırsanız belki biraz daha yardımcı olabilirim.
0 Likes
Solution
YunusG
Active Level 8
Galaxy A
Cihazı zorla kapattıktan sonra, animasyonlu logo gelene kadar güç tuşuna basılı tutun (muhtemelen logodan kastım Powered by Android veya Samsung yazısı), ardından telefon açılana kadar ses kısma tuşuna basılı tutun.

Kaynak: Android Authority

Kendimce çeviri yaptım. Umarım yardımcı olur.
PoğaçamenTR
Active Level 2
Galaxy A
Teşekkürler işe yaradı 😄
0 Likes
YunusG
Active Level 8
Galaxy A
Rica ederim hocam
0 Likes