cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Kids A10S (Ne İşe Yarar)

(Topic created on: 06-04-2020 11:44 PM)
271 Views
Cebrail
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Öncelikle Herkese Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar. 
Arkadaşlar resimde belirttiğim uygulama ne ise yarar acaba ? Öğrenmek için bilgi amaçlı attım   Şimdiden Teşekkür Ederim. 

image

Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Çocuklar içindir sadece sizin istediğiniz uygulamarı açmak için yarar çocuklar farklı uygulama açmasın diye
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
beğendim uygulamayı gerçekten güzel uygulama . Fakat ayarlar yerinden nerden bulabilirim acaba ?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
belki ayarlar modunda yoktur
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
doğru diyorsun. Teşekkür Ederim.
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Bu uygulama ne ise yarar acaba ? Bizzat samsung'un uygulaması.
Solution
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Ayarlamasını paneldeki butona basılı tutarak açın bildiğim kadarıyla sadece ordan yapılıyor
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen haklisiniz.
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Adı Samsung Kids Home yani çocuk modu. huysuz çocuklarını susturmak,onları oyalamak için,yada cidden çocuklarının teknolojiyi yakından tanımaları sağlamak için ve gelişim göstermeleri için çoğu zaman ebeveyinler çocuklarının ve hatta bebeklerinin ellerine bilinçsiz bir şekilde telefonlarını,tabletlerini vermektedirler. Burada en büyük sıkıntı,çocuğun böyle bir teknolojiyi kullanırken,karşılaşacağı +18 uygunsuz içerikler,beyin yıkayan reklamlar,oyunlarda geçen zaman,cihaza inmek isteyen zararlı yazılımlar,akıl sağlığını etkileyecek oyunlar,ve benzeri.

Samsung bu konuda gayet iyi düşünmüş ve ebeveynler için Kids Home’u tasarlamış.

Son olarak maalesef ayarlardan ulaşamaz veya bulamazsınız. Uygulamayı ya da bildirim panelini kullanmanız gerekiyor.
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen öyle tabii ki hemde hicbir yerlere giremiyorlar ve yükliyemiyorlar gayet güzel ve mantıklı bir uygulama beğendim gerçekten. En azından böyle bir şey uygun ve uyumlu olduğu için güzel olması. Güzel görüşlerin için Teşekkür Ediyorum.