cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Kids A10S (Ne İşe Yarar)

(Topic created on: 06-04-2020 10:48 PM)
615 Views
Cebrail
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Öncelikle Herkese Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar. 
Arkadaşlar resimde belirttiğim uygulama ne ise yarar acaba ? Öğrenmek için bilgi amaçlı attım   Şimdiden Teşekkür Ederim. 

image

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çocuk modudur, özel oyunlar ve videolar içerir.

View solution in context

0 Likes
Solution
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Çocuk modunda kafasına göre uygulama yükleyemez satın alamaz sizin istediğiniz uygulamaları verileri görebilir süre belirleyebilirsiniz

View solution in context

0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Çocuklar içindir sadece sizin istediğiniz uygulamarı açmak için yarar çocuklar farklı uygulama açmasın diye

View solution in context

Solution
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Ayarlamasını paneldeki butona basılı tutarak açın bildiğim kadarıyla sadece ordan yapılıyor

View solution in context

Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Adı Samsung Kids Home yani çocuk modu. huysuz çocuklarını susturmak,onları oyalamak için,yada cidden çocuklarının teknolojiyi yakından tanımaları sağlamak için ve gelişim göstermeleri için çoğu zaman ebeveyinler çocuklarının ve hatta bebeklerinin ellerine bilinçsiz bir şekilde telefonlarını,tabletlerini vermektedirler. Burada en büyük sıkıntı,çocuğun böyle bir teknolojiyi kullanırken,karşılaşacağı +18 uygunsuz içerikler,beyin yıkayan reklamlar,oyunlarda geçen zaman,cihaza inmek isteyen zararlı yazılımlar,akıl sağlığını etkileyecek oyunlar,ve benzeri.

Samsung bu konuda gayet iyi düşünmüş ve ebeveynler için Kids Home’u tasarlamış.

Son olarak maalesef ayarlardan ulaşamaz veya bulamazsınız. Uygulamayı ya da bildirim panelini kullanmanız gerekiyor.

View solution in context

24 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çocuk modudur, özel oyunlar ve videolar içerir.
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
yeni yükledim galaxy store'dan. Daha önce hiç kullanmadım nasıl oluyor mesela özel oyunlar nedir mesela. :) Nasıl kullanırız.
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Tesekkur ederim Çizim kabul ettim, son yazdığıma bakabilir misin? :)
Solution
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Çocuk modunda kafasına göre uygulama yükleyemez satın alamaz sizin istediğiniz uygulamaları verileri görebilir süre belirleyebilirsiniz
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
gayet güzel o zaman baya güzel. Aynen ama ayarlarda göremedim bunu bildirim yerinde var. :)
0 Likes
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
bildirim panelindeki uygulamaya uzun süre basın resimdeki aşamaları uygulayın
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
hocam zaten ana ekranda var. onu yaptım fakat uygulama yı ayarlar yerinde nasıl ayarlarız veya buluruz? :)
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Yüklendi bunu sevdim çocuk almak istediğinde o yerden hiç-bir yere giremiyorlar,güzel uygulama uygulama kuruldu. Fakat bunu ayarlardan nasıl bulurum. :) Bildirim yerinde var ayarlar yerinde yok.
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Ayarlar ebeveyn denetimibde bulabilirdiniz