cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy A25 5G WhatsApp Sorunu

(Topic created on: 3 weeks ago)
165 Views
gustavofrink
Active Level 3
Options
Galaxy A

WhatsApp'da görüşme yaparken **bleep** **bleep** karşı tarafın sesi kesilmekte.

Bütün yöntemleri denesem de donanımsal bir problem mi acaba bu? Galaxy A25 5G kullanıyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökhan37
Active Level 7
Galaxy A
Hocam whatsapp görüntülü konuşmalarda karşı tarafın sesi kesik kesik geliyorsa yapcak bişey yok ben A54 kullanıcısıyım 1 senedir var bende ne yapyıysam düzelmedi. Fotmat yazılım ağ ayarları sıfırlama ana kart vs sorun devam ediyor 3. Parti uygulama ile alakalı diyolar.

View solution in context

16 Comments
Galaxy A
Yetkili servise telefonu fırlat gitsin 😂
0 Likes
gustavofrink
Active Level 3
Galaxy A
Yetkili servise fırlatamam içinde bir sürü özel şey var.
Ve telefonu geçen sene Eylül gibi
0 Likes
Galaxy A
O zaman kapat telefonu iyileşmesini bekle
0 Likes
YağızA255G
Active Level 6
Galaxy A
Yetkili servise göndermeden önce cihazı ayarlardan bakım moduna alın, özel verilerinize erisemezler
0 Likes
kereewm
Active Level 6
Galaxy A
Acilden sıra al
0 Likes
kereewm
Active Level 6
Galaxy A
Uygulamanın güncellemelerini kontrol etmeyi dene ya da İnternetsel bir sorun da olabilir 😊🙏
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Görüşme kesilmesi oluyor ise bu sizin yada karşı tarafın İnternet ile ilgili bir sorun olduğu zaman olabilir
0 Likes
Solution
Gökhan37
Active Level 7
Galaxy A
Hocam whatsapp görüntülü konuşmalarda karşı tarafın sesi kesik kesik geliyorsa yapcak bişey yok ben A54 kullanıcısıyım 1 senedir var bende ne yapyıysam düzelmedi. Fotmat yazılım ağ ayarları sıfırlama ana kart vs sorun devam ediyor 3. Parti uygulama ile alakalı diyolar.
gustavofrink
Active Level 3
Galaxy A
Sesli aramada konuşuyor, bir şey anlatıyorlar hop sesi kesik kesik geliyor bozuk kaset gibi arkadaş.
0 Likes