Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Samsung a24 View Post
Yeni kılıf görsel-1 Görsel 2 Yeni kılıf aldım 150₺ bence gayet kaliteli ilerde renk atma soyulma yaparmı bilemem ama yapacak gibi bir... View Post
Cihazım 4 aylık. Son zamanlarda telefonu şarja takıyorım şarj olmaya başlıyor birkaç saniye sonra şarjı kesiyor kendiliğinden. One uı 8 ekim ayı... View Post
?? View Post
Samsung galaxy a55 5g de nasıl soft yaparız bilen var mı View Post
Herkese merhaba geçtiğimiz günlerde Galaxy A56 aldım cihazda dikkatimi çeken bir durum var karanlık modda ekranı kaydırırken kutucuk/pencere... View Post
Merhaba arkadaşlar, Babama A36 almak istiyorum. Batarya konusunda hassas. Anır dörtyüz batarya kağıt üzerinde iyi ama fiyat pahalı. Bir de döngü... View Post
300 beğeniye ulaşmama yardımcı... View Post
One IU 8 güncellemesi ile telefonumun şarjı çabuk bitmeye başladı . Telefonum sıfır , One IU 7 güncellemesine göre bu güncellemede şarjım çabuk... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 459 | |
| 418 | |
| 404 | |
| 384 |