Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
androd 15 nezaman gelcek en azından ses kısma acma dokunmatık ozelliği var View Post
A56 mı daha iyi a36 mı uzun süreli kullanımda hangisi yanıltmaz a36 snapdragon ile gelirken a56 exynos ile geliyor hangisi daha iyi View Post
Uzun süredir galaxy store uygulama içi satın alım yapamıyorum. Sürekli hata veriyor. Başka telefon başka kart falan denedim gene olmadı nasıl... View Post
Samsung galaxy a55 5g de wifi ve mobil veriyi aynı anda kullanma yokmu bulamıyorum yardımcı olurmusunuz View Post
A sarısını Türkiye ne Zaman gelir View Post
Hayatımda ilk defa checkfirmden bişi yaptım oda tuttu XD Byc1 den byc2 yükselmiş. (A55İ OLAN ARKADAŞLAR BAKABİLİRMİ İSMİM ORADA ÇIKIYOR MU XD) View Post
O sırada daha betayı bitiremeyip üstüne bir beta daha yayınlayıp android 15'i yayınlayamayan samsung 😂 View Post
Hayırlı olsun şimdiden 🙏🏻 View Post
A34 Google Play sistem güncellemesi geldi. View Post
Subject | Likes |
---|---|
35 | |
24 | |
23 | |
22 | |
19 |
User | Likes Count |
---|---|
713 | |