- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-24-2024 05:29 PM (Last edited 06-25-2024 08:58 PM ) in
Galaxy A- Tags:
- .
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-24-2024 05:35 PM in
Galaxy A1. İnternet Bağlantısı
2. Karşı tarafın internet bağlantısı
3. Karşı tarafın mikrofonu
4. Cihazınızın hoparlörü
Bu seçenekleri kontrol edip hala bir sorunla karşılaşıyorsanız WhatsApp ön belleğini silebilir, konuşma sırasında karşı tarafın ses izolasyonu özelliğini kullanıp kullanmadığı sorabilirsiniz. Eğerki karşı taraf ses izolasyonu özelliğini kullanıyorsa bu gibi bir sorun olabilir
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-24-2024 05:39 PM in
Galaxy AWhatsapp sildim yükledim.
Whatsapp ön belleği temizledim.
Telefonu sıfırladım.
Sikayet var da anakart degiştirilmiş yazılım sıfırlanmış vs yapılmayan bisey yok yani ve sorun herkesde devam ediyor en son yazılım hatası olduğu söylenmiş bir kisiye garantiye girmedigini belirtmişler. Anlamadım samsung bunu niye çözüm sağlamıyor iyileştirme yazılımı vs getirebilir birdaha A serisi tövbe almam yani midem bulandı gercekten.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-24-2024 05:43 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-24-2024 05:49 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-25-2024 02:59 AM in
Galaxy AMerhaba juba37,
Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Hoparlör bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Ek olarak bu durumu sadece WhatsApp aramalarında yaşıyorsanız, durum uygulama kaynaklı da olabilir. Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.
Tüm bu işlemlere rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedekleme adımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-25-2024 10:13 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink