cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung galaxy A54 Whatsapp sorunu

(Topic created on: 06-24-2024 05:29 PM)
363 Views
Gökhan37
Active Level 6
Options
Galaxy A
Selamun aleyküm arkadaşlar A54 whatsapp görüntülü konuşmalarda karşı tarafın sesi kesik kesik geliyo bu sorun nasıl çözülecek sikayet var üzerinden inceleme yaptım yüzlerce sikayet var serviste bile çözüm sağlanmamış çözüme ulaşabilen bilgi sahibi olan varmı acaba teşekkürler.
13 Comments
Galaxy A
Bu durum şu değişkenler yüzünden olabilir:
1. İnternet Bağlantısı
2. Karşı tarafın internet bağlantısı
3. Karşı tarafın mikrofonu
4. Cihazınızın hoparlörü
Bu seçenekleri kontrol edip hala bir sorunla karşılaşıyorsanız WhatsApp ön belleğini silebilir, konuşma sırasında karşı tarafın ses izolasyonu özelliğini kullanıp kullanmadığı sorabilirsiniz. Eğerki karşı taraf ses izolasyonu özelliğini kullanıyorsa bu gibi bir sorun olabilir
Gökhan37
Active Level 6
Galaxy A
Ağ ayarlarını sıfırladım
Whatsapp sildim yükledim.
Whatsapp ön belleği temizledim.
Telefonu sıfırladım.
Sikayet var da anakart degiştirilmiş yazılım sıfırlanmış vs yapılmayan bisey yok yani ve sorun herkesde devam ediyor en son yazılım hatası olduğu söylenmiş bir kisiye garantiye girmedigini belirtmişler. Anlamadım samsung bunu niye çözüm sağlamıyor iyileştirme yazılımı vs getirebilir birdaha A serisi tövbe almam yani midem bulandı gercekten.
Galaxy A
A seri düşük bir segment zaten. Peki karşı tarafın ses izolasyonu özelliğini kullandığı hakkında bir bilgi var mı? Çünkü o çok etki eder
Gökhan37
Active Level 6
Galaxy A
bütün aramalarda yapıyor uzaktan erişim sağlandı 2 kere öyle bişey olsa söylerlerdi illaki servise verenlerin ana kartını değiştirmişler 3 kere servise veren var ve cözüm sağlanmamış en son adama yazılım hatası demisler işin garip tarafı sadece whatsappta yapıyor S serisi performansı beklemiyorum zaten ama hani samsung çözebilmesi gerekiyo en azından mağduriyet giderilmesi lazım diye düşünüyorum.
0 Likes
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba juba37,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Hoparlör bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Ek olarak bu durumu sadece WhatsApp aramalarında yaşıyorsanız, durum uygulama kaynaklı da olabilir. Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Tüm bu işlemlere rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedekleme adımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler.
MOD

Gökhan37
Active Level 6
Galaxy A
Arkadaş 3 kere servise vermiş telefonu ana kart değismiş düzelmemiş en son yazılımsal hata olsuğunu söylemişler ve garanti dışı demişler yani whatsapp ile alakalı bir durum değil samsung bu konuda iyileştirme yazılımı gönderebilir okadar telefon içinde A54 mü uyuşmuyo bence telefon genel olarak sıkıntı ve herkes bu saatten sonra özellikle A serisinden ve samsungdan uzak duracak böyle giderse çünkü sattığı ürünün arkasında durmuyo sürekli aynı muhabbet ag sifirla telefon sifirla servise ver vs vs düzelmiyo işte yazılımsal sorun olduğunu kendileri söylemiş garantiye nasil girmiyo bunuda anlamıyorum insan bir kere **bleep** yer böyle giderse çokkkkkkk müşteri kaybedeceksiniz bilginiz olsun.
0 Likes
Gökhan37
Active Level 6
Galaxy A
A54 whatsapp görüntülü konuşma sorunu olup çözebilen varmı acaba denemediğim bisey kalmadı. Karşı tarafın sesi kesik kesik geliyo.

Fabrika ayarları sıfırlandı.
Ağ ayarların sıfırlandı.
Whatsapp silip yüklendi.
Uzaktan erişim desteği sağlandı.

Sikayetvar.com yüzlerce şikayet var.
Galaxy A
İlginç A54 yeni çıkışlı cihazı nasıl bu sorunu anlamış değilim garip. A72 efsanesi mükemmel şu an Bi sorum yok harika cihazıma kullanmaktayım
Gökhan37
Active Level 6
Galaxy A
Çözümde yok şuanlık sürekli kopyala yapıştır cvplar.