cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A54 5G desen kilidi unuttum

(Topic created on: 02-16-2024 03:18 PM)
4416 Views
malisoyhan
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Samsung A54 SM-A546E/DS Modeli var ve desen kilidini unuttum, Samsung Accountum tanımlı ve normalde uzaktan kilidi kaldırılıyordu. Şimdi ise o özellik kaldırıldığı için uzaktan açamıyorum.  Verilerim silinmeden telefonumu açabileceğim bir yöntem var ise lütfen bana söyleyin. Basit bir email adresi bile şifremi unuttum seçeneği veriyor bu telefonlarda da olması lazım yoksa tüketici hakem heyetine gideceğim.

Para falan istemiyorum sadece bu sıkıntım çözülsün istiyorum. Daha önceden uzaktan açılabiliyorsa şimdide açılması lazım. içinde 2 aylık kızımın fotoğrafları var ve ulaşamıyorum şu anda. Her zaman Samsung Cihazlarını kullandım ve şimdiye kadar memnundum ancak bu olaydan sonra sorunum çözülmezse çok ciddi olarak bir problemimiz olacak ben yasal süreçleri başlatacağım o fotoğraflar benim için paha biçilemez!!!!!

10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çok üzüldüm umarım çözmeye çalışırız
Galaxy A
Yuz tanıma ya da parmak izi tanimlasaydiniz keske en azindan verileri kurtarirdiniz
Galaxy A
Bu durum gerçekten sıkıntılı olabilir. Öncelikle, Samsung'un "Find My Mobile" özelliğini kullanarak cihazınızın kilidini uzaktan açmaya çalışabilirsiniz. Bunun için Samsung hesabınızla giriş yapmanız gerekecek. Eğer bu yöntem işe yaramazsa, cihazınızın kilidini açmak için bir telefon servis merkezine başvurabilirsiniz. Verilerinizin silinmeden kurtarılması için profesyonel bir destek alabilirsiniz. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Videoyu izledim,güvenli gelmedi ve üstüne teknik serviste de sıfırlama yapılıyor zaten.Bence bu tğr uygulama ve reklam yapanlara güvenmemek lazım çünkü e posta atılıyır ve onaylaman isteniyor.Onayladıgında ne gibi bir işlem yspıldıgını bilemezsin arka planda
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ekran kilidi kaldırma kısmında yok frp de var note 4 ama zaten yıllardır crackli uygulamaları PC ve telefonlara kurmadık mi kurmadım diye yalan söyler
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kurmadım😄!
Benim söylediğim harici uygulamalar zaten güvenli değilken,bu zamanda bu izinleri vermek çok daha fazla riskli.Evet,piyasada çok var bunlardan ama bu bilgisayara bağlatıyor,e posta onaylatıyor,yükleme ve silme yaptırtıyor ve bu kadar işleme gerek yok,bu da riski artırıyor.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu kadar güncelleme desteği biten telefon varken piyasada dolaşan çokta bisey olmaz bundan
Fecr-iSadık
Active Level 10
Galaxy A
Silinmesini istemediğin verileri Google fotoğraflar a ve Drive a Samsung Account a düzenli olarak yedekle. Verilerin silinmesin diyorsan 3. parti sifre sıfırlama uygulamaları var ama güvenliği şaibeli. Samsung dan destek almanı tavsiye ederim. Son çare olarak faktory reset yapılabilir. Veriler gider.
0 Likes