cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a54 whatsapp ses gitmeme sorunu

(Topic created on: 02-16-2024 02:41 PM)
2108 Views
Furkn38
Active Level 1
Options
Galaxy A
Merhabalar whatsapp üzerinden sesli mesaj attığım zaman düz bir şekilde oluyor ve ses gitmiyor. 2 3 kere denemeden sonra nihayet sesli mesaj gidiyor ama acil durumlarda işimi zorlaştırıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
7 Comments
Galaxy A
Sesli mesajların düzgün bir şekilde gitmemesi birkaç farklı nedenden dolayı olabilir. İşte bu sorunu çözmek için yapabileceğiniz bazı adımlar:

1. **WhatsApp'ı Güncelleyin:** WhatsApp'ın en son sürümünü indirip yükleyin. Bu, olası uyumluluk sorunlarını çözebilir.

2. **Cihazınızı Yeniden Başlatın:** Telefonunuzu kapatıp tekrar açarak basit bir yeniden başlatma yapın. Bu, arka planda çalışan gereksiz uygulamaların kapatılmasına yardımcı olabilir.

3. **İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin:** Sesli mesajlarınızın gönderilmesi için stabil bir internet bağlantısına ihtiyacınız var. Wi-Fi veya mobil veri bağlantınızın güçlü olduğundan emin olun.

4. **WhatsApp Önbelleğini ve Verilerini Temizleyin:** Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp > Depolama sekmesine giderek önbelleği temizleyin ve verileri silin. Daha sonra WhatsApp'ı yeniden açın ve deneyin.

5. **Mikrofon ve İzin Ayarlarını Kontrol Edin:** Telefonunuzun mikrofonunun düzgün çalıştığından emin olun. Ayrıca WhatsApp'ın mikrofon erişimine izin verildiğinden emin olun.

6. **Başka Bir Telefonla Deneyin:** Eğer sorun sadece kendi cihazınızda ise, başka bir telefonla deneyerek sorunun cihazınızla mı yoksa WhatsApp'la mı ilgili olduğunu anlayabilirsiniz.

Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, WhatsApp Destek ekibiyle iletişime geçmek ve daha fazla yardım almak iyi bir seçenek olabilir.
0 Likes
Fecr-iSadık
Active Level 10
Galaxy A
WhatsApp önbelleğini sil tekrar dene veriyi sil dene olmazsa ağ ayarlarını sıfırlamaya dene inşallah ise yarar
Furkn38
Active Level 1
Galaxy A
Az önce whatsapp depolama bölümünden önbellek sil ve veriyi sil işlemini uyguladım ve telefonu yeniden başlattım. Whatsapp yedeginden geri yükleme yaptiktan sonra kendime 2 3 kere arka arkaya ses gönderdim bir problem yok gibi ama biraz uzun kullanımdan sonra belli eder bir problem varsa. Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için.
0 Likes
RecepEren
Active Level 3
Galaxy A
Sanırım A54 lere özgü bir sorun bende de aynı oluyor 3 kaydın 2 si sessiz oluyor ses kaydedici de sessiz kayıt alıyor umarım güncelleme ile düzelir.
Furkn38
Active Level 1
Galaxy A
Yukarıda anlatilanlari yaptım şuan düzeldi gibi Bi dene istersen
RecepEren
Active Level 3
Galaxy A
Olabilir ses kaydediciyle birlikte yapayım.
0 Likes
Furkn38
Active Level 1
Galaxy A
Kendine sesli mesaj göndererek deneyebilirsin sonucunu buraya yazarsan sevinirim
0 Likes