sercansander
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-16-2024 04:06 PM in
Galaxy AYıllardır kullandığım özellik bir anda kayboldu. Netflix'te kullandığım küçük ekranda video izleme artık çalışmıyor.
Sorun sadece bende mi?
6 Comments
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 04:13 PM in
Galaxy A
Resim içinde resim özelliği, genellikle telefonunuzun veya tabletinizin çoklu görev veya çoklu pencere özelliği olarak bilinen bir özelliğidir. Bu özellik, bir uygulamayı küçük bir pencerede açarak diğer uygulamalarla aynı anda kullanmanıza olanak tanır. Her cihazın bu özelliği farklı bir şekilde kullanımı bulunabilir, ancak genel olarak şu adımları izleyebilirsiniz:
1. **Uygulamayı Açın:** İlk olarak, kullanmak istediğiniz uygulamayı açın. Örneğin, Netflix'i açın.
2. **Çoklu Görev Düğmesine Basın:** Telefonunuzun alt kısmında veya ekranın altından yukarı doğru kaydırarak çoklu görev düğmesine erişin. Bu düğme genellikle açık uygulamaları veya son kullanılan uygulamaları gösterir.
3. **Uygulamayı Küçültün:** Çoklu görev düğmesine bastığınızda, açık uygulamalarınızın bir listesi görünecektir. Bu listeden açık olan uygulamayı (örneğin Netflix) bir süre basılı tutun. Bu genellikle bir "Küçült" veya "Resim içinde resim" seçeneği görünecektir. Bu seçeneği seçerek uygulamayı küçük bir pencere olarak ekranda görebilirsiniz.
4. **Pencereyi Yerleştirin:** Küçük pencereyi istediğiniz yere sürükleyerek yerleştirebilir ve diğer uygulamalarla aynı anda kullanabilirsiniz. Örneğin, mesajlaşma uygulamasını açarak Netflix'teki içeriği izleyebilirsiniz.
Bu adımlar genel bir yönerimdir, ancak cihazınıza ve kullandığınız işletim sistemine bağlı olarak detaylar farklılık gösterebilir. Eğer belirli bir cihaz veya işletim sistemi hakkında daha spesifik bir bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen cihazınızın kullanım kılavuzunu kontrol edin veya cihazın üreticisiyle iletişime geçin.
1. **Uygulamayı Açın:** İlk olarak, kullanmak istediğiniz uygulamayı açın. Örneğin, Netflix'i açın.
2. **Çoklu Görev Düğmesine Basın:** Telefonunuzun alt kısmında veya ekranın altından yukarı doğru kaydırarak çoklu görev düğmesine erişin. Bu düğme genellikle açık uygulamaları veya son kullanılan uygulamaları gösterir.
3. **Uygulamayı Küçültün:** Çoklu görev düğmesine bastığınızda, açık uygulamalarınızın bir listesi görünecektir. Bu listeden açık olan uygulamayı (örneğin Netflix) bir süre basılı tutun. Bu genellikle bir "Küçült" veya "Resim içinde resim" seçeneği görünecektir. Bu seçeneği seçerek uygulamayı küçük bir pencere olarak ekranda görebilirsiniz.
4. **Pencereyi Yerleştirin:** Küçük pencereyi istediğiniz yere sürükleyerek yerleştirebilir ve diğer uygulamalarla aynı anda kullanabilirsiniz. Örneğin, mesajlaşma uygulamasını açarak Netflix'teki içeriği izleyebilirsiniz.
Bu adımlar genel bir yönerimdir, ancak cihazınıza ve kullandığınız işletim sistemine bağlı olarak detaylar farklılık gösterebilir. Eğer belirli bir cihaz veya işletim sistemi hakkında daha spesifik bir bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen cihazınızın kullanım kılavuzunu kontrol edin veya cihazın üreticisiyle iletişime geçin.
sercansander
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 04:26 PM in
Galaxy A
Çoklu görevin resim içinde resim ile alakası yok yarı ekranı alıyor yada kendimiz boyutlandıra biliyoruz boyutlandırırsakda kısıyoruz görüntünün boyutundan
takcay
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 04:51 PM in
Galaxy A
Bende çalışıyor. Ayarlarda arama kısmına resim içinde resim yazıp özel erişim kısmında da yine resim içinde resime basınca uygulama listesi çıkıyor. Orada açık olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ediyorum.
sercansander
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 04:58 PM in
Galaxy A
Yok başkan ilk önce onu düşündüm fabrika ayarlarına sıfırladım yazılım attılar belli kocaman samsungun sadece a34 de var problemi benim gibi yazan çok a34 sahibi
takcay
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 05:00 PM in
Galaxy A
Güncellemeyle bozmuş olabilirler o zaman. Her ne kadar işe yaramadığını düşünsem de hata raporu gönderebilirsiniz.
sercansander
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 05:06 PM in
Galaxy A
Güncelleme sonrası olmuştu zaten gönderdim servise bıraktım sırf bu inat için yazılım attık dedi salladılar aynı problem