cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Google Phone vs Samsung phone

(Topic created on: 03-08-2024 11:47 PM)
369 Views
Koctv
Active Level 8
Options
Galaxy A
Hangisini kullanıyorsunuz mesela samsung Phone içinde arama esnasında arka plana video resim koyulabilir google için bu var mı artılar eksiler neler sizce? 
11 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Öncelikle.

Google saf Android kullanıyor. Samsung Saf Androidden Çok uzak. Tabi Google ile de iyi anlaşmaları var.

Genelinde pixsel Sersi'nin, Uyumunu başarılı buluyorum sonuç olarak Google Tüm Uygulamalarla Aynı marka bir model.

En erken Android Güncellemesi alan modeler de Pixseller oluyor.

Samsung için, Özelleştirme konusunda Ayrı bir seviyede pixsellerde bu kadar özelleştirme yok. Ben arayüzünü çok başarılı buluyorum One Ui'ı

Ayrıca Ne kadar Pixseller de Gcam Olsa da Samsung'un kamera arayüzü çok daha profesyoneldir. 👍
Koctv
Active Level 8
Galaxy A
Kamera değil telefon uygulaması arama yapıyoruz ya
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Anladım Kardeşim 😄
Phone diyince Telefonlardan bahsediyorsun zannettim.

Bu konuda yine aynı fikirdeyim aslında Samsung'un arama Phone Daha İşlevsel ve fazla özelleştirme sunuyor. Ama Sanırsam yanlış hatırlamıyorsam. Google Phone'da daha gelişmiş bir Koruma vardı. 😊
0 Likes
Koctv
Active Level 8
Galaxy A
Valla arkaya foto y
Koyma vs bile yol google için
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Doğru bulunmuyor bu özellik Google'da.😊
0 Likes
Koctv
Active Level 8
Galaxy A
Daha farklı önerebileceğin uygulama özellik olursa bildir deniz 😂
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Bildiririm kardeşim. 😊

Yani yıllarca Google'in aramasını kullandım Şu sıralar Samsung'un kini kullanıyorum bence zevke göre değişen konu zaten. Samsung daha iyi Geldi bana. 👍
Koctv
Active Level 8
Galaxy A
Bencede
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aranan kişi, numarası, ne sıklıkla aradığım filan bunlar bende kalsın istediğim, kvkk kişisel veri tanımındaki veriler. Dolayısıyla telefonu üreten markanın dışında bir markanın telefon uygulamasına güvenmek için neden olmalı