Members_3KFHsEW
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Güvenli klasör sifresini unuttum ve bende sifre degistir yada sifremi unuttum diye bir secenek yok videolara falan bakiyorum onlardaki yerler bende yok kilit ekranindada cikmiyo sadece yanlis girince x dk bekliyiniz diyor
- Tags:
- a51
2 Comments
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a week ago in
Galaxy A
Merhaba kardeşim 😊,
BOLT'un verdiği çözüm;
Güvenli klasörü oluştururken "Samsung Account'la sıfırla" seçeneğini aktifleştirdiyseniz fazla hatalı girişten sonra altta şifre sıfırlama yazısı belirmeli yazıyı seçip ilgili adımları takip ederek şifre sıfırlaması yapabilirsiniz. Eğer bu ayarı (Samsung Account'la sıfırla) aktifleştirmediyseniz herhangi bir işlem yapamazsınız. Müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerek.
İsterseniz durumu, uzaktan erişim ile kontrol ettirebilirsiniz.
Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki
link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.Yetkili kişiler size yardımcı olacaklardır. 444 77 11
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler, iyi günler dilerim.
BOLT'un verdiği çözüm;
Güvenli klasörü oluştururken "Samsung Account'la sıfırla" seçeneğini aktifleştirdiyseniz fazla hatalı girişten sonra altta şifre sıfırlama yazısı belirmeli yazıyı seçip ilgili adımları takip ederek şifre sıfırlaması yapabilirsiniz. Eğer bu ayarı (Samsung Account'la sıfırla) aktifleştirmediyseniz herhangi bir işlem yapamazsınız. Müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerek.
İsterseniz durumu, uzaktan erişim ile kontrol ettirebilirsiniz.
Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki
link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.Yetkili kişiler size yardımcı olacaklardır. 444 77 11
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler, iyi günler dilerim.
YUSUFCT
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a week ago (Last edited a week ago ) in
Galaxy A