Arkadaşlar bakım modu A32 A52 A52s A53 bu modellere geldi ama A51e gelmedi View Post
Arkadaşlar bakım modu A32 A52 A52s A53 bu modellere geldi ama A51e gelmedi View Post
Merhaba bugün sürekli whatsapp durduruldu diye hata mesajı alıyorum ve arkaplanda uygulama çok şarj yiyor diye whatsapp uygulamasını kapatmam için... View Post
Renk paleti çalışmıyor mesajda donma yaşadım vehatta en garibi ekranda yeşil çizik oldu açtım kapattım öyle kendine geldi garip yani sıfır... View Post
Arkadaşlar android 13 one ui 5.0 güncelleme yaptım fakat şarjı çabuk bitiyor bir an önce one ui 5.1 gelsin inşallah pil sorunu düzelir View Post
Samsung a53 5G telefonumu İnternetten aldım ilk kurulumu yaparken yanlışlıkla simkart iğnesini mikrafon deliğine soktum mikrafonda herhangi bi problem... View Post
%100şarj sonrası 23 saat gibi bi kullanım sunuyor önceki cihazım a21s ti o rahatlıkla 1 günü aşıyordu pil kullanımı olarak. A 53üde yeni aldım 8... View Post
Sadece 1.5 yıl kullanıcam dayanirmi acaba ikinciel ler de randıman yok View Post
Arkadaşlar hangi model marka cihazı alırsanız alın sizde sürekli servisle uğraşıp duruyormusunuz nasil bi bahtım varsa hangi cihazı alırsam alayım... View Post
Arkadaşlar a32 den a33 geçsem çok faark eder mi? Sizce gecmelimiyim ne diyorsunuz. View Post
Henüz güncellemeyi yapmadım yapanlar varsa ne gibi değişiklikler oldu acaba? Yazıyor aslında ama kullanım yorumlarınız neler View Post
Subject | Likes |
---|---|
16 | |
11 | |
11 | |
11 | |
11 |
User | Likes Count |
---|---|
487 | |
306 | |
261 | |