Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
bir onceki guncellemeden sonra alarm sekmesini hiç bulamadım. alarm kuramıyorim.onceden saat uygulamasinda idi bildigim kadariyla. simdi orada yok.... View Post
Sıfır alıp 6 ay kullandım daha sonra fazla ısınmaya başladı bir süre idare ettim ancak sonra gece şarja bırakmıştım sabah kalktığımda kılıf erimiş... View Post
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır samsung a55 kullanıyorum ilk aldığım sıralar telefonu sarja takarken soketden tık diye ses geliyodu yani soket sıkı bi... View Post
Telefonumu temalar ,klavye gibi değişik tarzda kullanmak istiyorum ama yapamıyorum örnek olarak neler yapabilirim ? View Post
Tam ekran olmuyo navigasyon taşlarının olduğu yerde beyaz bir kısım kalıyo düzelmiyo kesin çözüm bilen varsa yaza bilirmi 3. Veya 4. Kez soruyorum... View Post
✨️Bu telefonu yaklaşık bir buçuk yıl önce uzun araştırmalar sonucu aldım iyiki de almışım bu telefona başka bir markadan geçtim yine o markanın yan... View Post
★ 90 hz ★ ★ konum açık ★ ★ wi-fi kapalı ★ ★ Bluetooth kapalı ★ ★ pil sağlığı %98 ★ Sizce veriler nasıl?? View Post
| User | Count |
|---|---|
| 25 | |
| 9 | |
| 6 | |
| 6 | |
| 6 |