- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-15-2024 09:35 PM in
Galaxy AS54 aldım geçen cuma ve şifresini unuttum.. Normalde parmak izi kullandığım için hiç şifreyi girmemiştim ve bugün telefonu kapatmam gerekti. Telefonu açtığımda şifreyi unuttuğumu **bleep** ettim ve denediğim hiç biri olmadı. Şu an telefonum 4 saat için kilitli. Saçma sapan güncelleme yapmışsınız çok güvenli çok sağolun valla. Adam telefonu çalsa benim bilgilerimi napsın, sıfırlayıp kullanır zaten. Neyse, servise gittim kapalıydı. 20 dakika ile kaçırmışım. Ve yarına kadar telefonumu açmam lazım. Smartthings findde unlock tuşu yok. Şifremi unutacağımı nereden bileyim ki açayım ben onu. Googleda da aynı şekilde. Çalışmıyor. Smartthings findde lock tuşundan değiştirdim. Açtığımda tekrar eski şifremi istedi. Ve evet şu an telefonum 4 saat için tamamen kilitli. Telefonumu sıfırlamam gerek. Kısa süre içinde yardım edebilirseniz çok iyi olur.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-15-2024 09:35 PM in
Galaxy AA54**
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-16-2024 08:16 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-15-2024 09:39 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-15-2024 10:06 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-15-2024 10:14 PM in
Galaxy AMerhaba ens07,
Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-15-2024 11:44 PM in
Galaxy A