cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A32 Güncelleme sonrası uygulamalar vb. kasma sorunu

(Topic created on: 06-14-2022 09:10 PM)
890 Views
tolgabdk
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Samsung Galaxy A32 kullanıyorum, şöyle bir sorun mevcut 1-1.5 hafta önceydi sanırım yazılım güncellemesi geldi telefon inanılmaz bir hal aldı uygulamalarda aşırı yavaş örnek 'Twitter' anasayfa da aşağı sürüklerken inanılmaz derece de donma oluyor hiçbir şekilde akıcı değil 1-2 hafta öncesi daha iyiydi şu an berbatlar ötesi yazılım telefonu daha iyi bir hal alması için yapılır diye biliyorduk ancak tam tersiymiş bunu anlamış olduk ve ayrıca telefonu aldığıma pişman edeceksiniz...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Merhaba

Genelde, Android OS yükseltmelerinden sonra sıfırlama işlemi öneriliyor. Yeni işletim sistemi ile eski işletim sistemindeki ayarlar arasında uyuşmazlık olabilir. Bu uyuşmazlıklar yeni işletim sisteminde (Android yükseltmelerinde) telefonda donma, kasma gibi problemler yaşatabilir (kimi telefonda herhangi bir sıkıntı olmayabilir de). Eğer telefonunuzda Android sürüm yükseltme güncellemesinden sonra herhangi bir sıkıntı meydana geldiyse verilerini yedekleyerek telefonunuzu sıfırlayabilirsiniz.

Sorun, yalnızca Twitter uygulaması için geçerliyse; Bu aralar (forumdan da öğrendiğim kadarıyla) Twitter uygulamasında genel bir sorun var.

Play Store üzerinden Twitter uygulamasına ve kasma donma yaşadığınız uygulamalara "Geri Bildirim" gönderebilirsiniz cihaz optimizasyonunun sağlanması için.
Yeni gelecek olan güncellemelerle sorunu çözer umarım uygulamalar.

Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim

View solution in context

5 Comments
yusuferen
Active Level 6
Galaxy A
bu arada güncelleme yeni geldi zaten samsung güvenlim güncellemesinde bunun için bir yazılım yollayacaktır çünkü kullanıcı deneyimlerini öğrenerek veriyolar zaten
0 Likes
Solution
Galaxy A
Merhaba

Genelde, Android OS yükseltmelerinden sonra sıfırlama işlemi öneriliyor. Yeni işletim sistemi ile eski işletim sistemindeki ayarlar arasında uyuşmazlık olabilir. Bu uyuşmazlıklar yeni işletim sisteminde (Android yükseltmelerinde) telefonda donma, kasma gibi problemler yaşatabilir (kimi telefonda herhangi bir sıkıntı olmayabilir de). Eğer telefonunuzda Android sürüm yükseltme güncellemesinden sonra herhangi bir sıkıntı meydana geldiyse verilerini yedekleyerek telefonunuzu sıfırlayabilirsiniz.

Sorun, yalnızca Twitter uygulaması için geçerliyse; Bu aralar (forumdan da öğrendiğim kadarıyla) Twitter uygulamasında genel bir sorun var.

Play Store üzerinden Twitter uygulamasına ve kasma donma yaşadığınız uygulamalara "Geri Bildirim" gönderebilirsiniz cihaz optimizasyonunun sağlanması için.
Yeni gelecek olan güncellemelerle sorunu çözer umarım uygulamalar.

Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim
Galaxy A
Merhaba bende de a32 var bende yaptım guncellemeyi hicbir sorun olmadı hatta daha da akıcı oldu cihaz sıfırlayın olmassa hata raporu gönderin
0 Likes
Galaxy A
Mayıs güncellemesi sıkıntılı
0 Likes
Galaxy A
Bende alacaktim a32 ekran kaydedici yok diye vazgeçtim
0 Likes