cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A30 - şarj sorunu

(Topic created on: 05-24-2021 07:50 PM)
1469 Views
0146
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonum Samsung Galaxy A30 . Android 11 güncellemesini aldı ve hala şarj sorunu hala çözülmemiş . Şarjı özellikle %15 ten sonra şu gibi gidiyor. Bugün ise %26 dan sonra 5 dakika içinde şarjı bitti . Bilgisi olan var mı bu durum ne zaman düzelir? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba 0146,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
0146
Active Level 1
Galaxy A
Nasıl yapılıyor tam bilmiyorum bilgi verir misiniz?
0 Likes
1emrekaya1
Active Level 8
Galaxy A
Bende düzelecek diye ümit ediyordum.
0 Likes
0146
Active Level 1
Galaxy A
Maalesef Samsung'un amiral gemisi dediğimiz telefonları bile 2. Seneden sonra böyle oluyor
0 Likes
1emrekaya1
Active Level 8
Galaxy A
Ben telefonu satıcam zaten,bir daha da bu markayı tercih etmemde.Çoğu arkadaşımız uğraşıcak bu illetlerle ona üzülüyorum.
0 Likes
0146
Active Level 1
Galaxy A
Valla öyle iphone da ötesi yalan hem kamera anlamında hem işlemci hem de piyasası düşmüyor vs.
1emrekaya1
Active Level 8
Galaxy A
Samsung'un bana kattığı tek avantaj iphone almam gerektiğini anlamam oldu😂😂😂
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba 0146,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes