Resolved! Solved

Original topic:

Şarj Çok Çabuk Bitiyor

(Topic created on: 05-24-2021 07:51 PM)
1687 Views
A72Samsung
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar Merhaba Telefonum Galaxy A72 Şarjım çok hızlı gitmeye başladı kullanmamama  rağmen bitiyor arkada açık uygulamada bırakmıyorum önerebileceğiniz bir şey varmıdır?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba A72Samsung,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
11 Comments
A11ümıt
Active Level 10
Galaxy A
Kanka uygulamaları uyku moduna aldinmi
0 Likes
A72Samsung
Active Level 4
Galaxy A
Hayır kanka
0 Likes
plüton
Active Level 10
Galaxy A
eger uygulama indirmeyi düşünüyorsan greenify Google play dan indirebilirsin dostum
0 Likes
A72Samsung
Active Level 4
Galaxy A
İşe yararmı
plüton
Active Level 10
Galaxy A
evet başarılı bir uygulama pil konusunda olumlu katkı sağlar
0 Likes
SNSNSNSNSSN
Active Level 9
Galaxy A
Geceden sabaha % kaç şarj kaybediyor dostum
0 Likes
A72Samsung
Active Level 4
Galaxy A
Öyle değil gün içinde çok gidiyor
0 Likes
SNSNSNSNSSN
Active Level 9
Galaxy A
Anladım yazdığınızdan da ben gece şarj kaybını da merak ettim o yüzden sordum🙂 Kullanmama rağmen bitiyor ise bağdaşıklık vardır gündüz ila gece arasinda çok **bleep** yok. Bu arada indirilen uygulamalar işe yaramaz uygulamalari uyku moduna al kullanmadigın tüm uygulamalari sil ve kullanmadiğin tüm ozellikleri kapalı tut dostum. Arka planda hangi uygulamalar sarj harciyor kontrol et. Bu durumu cihaz bakımındaki pil yerinden kontrol et. Baştaki gece sarj kaybi sorusunu sorma nedenim bir alt modeli olan A71 modeli kullandiğim için. Gece %14 şarj harciyor da boşta A71 beyefendi :(
Galaxy A
Hayırlı olsun telefonu anladığım kadarıyla yeni almışsın şimdi cihazını güncel tut ve kullanmadığın uygulamaları sil ekran parlaklığını kıs pil öyle uzun dayanır
0 Likes