cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy A35 Ekran Sorunu?

(Topic created on: 11-18-2024 10:01 PM)
407 Views
akaX
Active Level 1
Options
Galaxy A
Merhaba, Telefonu satın alalı 20-25 gün oluyor.
Öncelikle şunları yazmalıyım.
-;Telefonu ilk aldığımda sadece deneme amaçlı bir kaç oyun indirdim, Telefonu zorlayacak bir şey yapmadım.
- Ekran parlaklığı neredeyse sonuna kadar kısık kullanıyorum.
- Koyu mod açık.
- Tüm koyu mod destekleyen sitelerde ve uygulamalarda koyu mod açık.
- Gereksiz bulduğum, Kullanmadığım tüm uygulamalar derin uyku modunda.
- Düzenli aralıklar ile rami temizliyorum, Telefonu yeniden başlatıyorum.
- Ramplus devredışı
- Ekran 60hz değerinde sabit.
- Konum neredeyse daima kapalı.
- Ekranda herhangi bir görüntü uzun süre sabit olarak kalmıyor.
- Telefonu çok dikkatli kullanıyorum. Yere vesaire düşmedi.
- Orjinal adaptör ile Normal hızda şarj ediyorum

Uzun lafın kısası, Telefonu gerçekten çok titiz ve bilinçli kullanmama rağmen bu durumla karşılaştım. Ekranımın Üst sağ, Üst sol ve kameramın hemen altında hafif bir renk değişimi mevcut. Koyu gri, Grimsi renklerde belli oluyor. Bu durumu araştırdığımda bu duruma "Gluegate" dediklerini öğrendim.
Ekranın altındaki veya iç çerçeve kenarlarındaki yapışkandan dolayı oluşan bir durum. Ekranımın fotoğrafını çekemediğimden internetten benzer sorunu yaşamış bir kullanıcının görselini ekliyorum. Bendeki izler kamera çevresinde okadar belirgin değil, daha çok üst sağ ve solda daha bariz.
Benzer sorunu yaşayan var mı? Ne yapmamı önerirsiniz?

image

14 Comments
SukruCil
Active Level 7
Galaxy A
Cıhazın garantisi varsa direk servise ver değişim yapsınlar önce samsung destek hattını ara cıhaza bağlanıp teste soksunlar sonra sodun devam ederse servise ver garantisi varsa ekran değişim talebinde bulun destek hattını arayacaksan sabah aramalısın akşamları çalışmıyorlar
akaX
Active Level 1
Galaxy A
Açıkçası bu durumu garanti kapsamına alacakları hakkında ciddi çekincelerim var. Sizce ücretsiz değişim yaparlar mı? (Ekran değişimi veya cihaz değişimi)
0 Likes
Woozi
Active Level 8
Galaxy A
Valla benim s21 fe var kapakta açılma çizik vardı ekranda ufak derin bi çizik vardı kasadada darbe izleri servise gitim amoled yanığı vardı ısınma vardı sarj cabuk biliyor dedim kasa pil arka kapak ekran ücretsiz değişti
akaX
Active Level 1
Galaxy A
Hangi servise gitmiştiniz? Mümkünse il/ilçe ve servis adı verebilir misiniz 👏
0 Likes
Woozi
Active Level 8
Galaxy A
Diyarbakır yenişehir sürekli gitiğim için ordaki abiyle samimi oldum şarj kablosu veriyor ayda bi ücretsiz
0 Likes
akaX
Active Level 1
Galaxy A
Vay be 😂
0 Likes
SukruCil
Active Level 7
Galaxy A
Sorun senden kaynaklı değilse ki öyle görünüyor bana sorarsan ücretsiz değiştirirler
akaX
Active Level 1
Galaxy A
Şansımı deneyeceğim, Umarım hayal kırıklığına uğratmazlar.
SukruCil
Active Level 7
Galaxy A
Umarım inşallah dene şansını bence durumu izah et anlat sorunu