cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefon titreşimi sorunu

(Topic created on: 01-09-2025 03:05 PM)
178 Views
garibani
Active Level 4
Options
Galaxy A

Telefonun "titreşimli geri bildirimi" (Dokunma etkileşimleri, Arama klavyesi, Samsung Klavye, Şarj etme, Navigasyon hareketleri) açık olmasına rağmen tuş takımına ("donanım", "ana sayfa" ve "geri" tuşları) ve klavyeye dokunduğumda titreşim olmuyor. Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki telefonum genelde sessizdedir ve buna rağmen bu tuş takımına ve klavyeye dokunduğumda titreşim geliyordu ama ne olduysa titreşim birden gitti. Yukarıda da belirttiğim gibi "titreşimli geri bildirimi" şu an açık ve ne tuş takımında ne de klavyede titreşim oluyor. Titreşimi nasıl geri getirebilirim?

17 Comments
Galaxy A
Titreşim seviyesini artır çok düşük iken belli olmuyor
0 Likes
garibani
Active Level 4
Galaxy A
Yok hayır titreşim seviyesi son ses açık.
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Geri kalan bildirimler düzgün çalışıyor mu? Bildirimlerde ve aramalarda titreşimler ne durumda sağlıklı mı?
0 Likes
garibani
Active Level 4
Galaxy A
Titreşim hiç yok, şu an klavyedeki tuşlara basarken bile titreşim olmuyor. Çağrı geldiğinde de titreşim olmuyor. Üstelik titreşim seviyesi de son ses açık. "Sessiz"den çıkıp "Ses"i açıyorum titreşim yine yok.
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Titreşim motorunuz bozulmuş olabilir. Test etmek için Members uygulamasından Destek sekmesine girip Tanılamayı başlatın. Titreşimide içinde test edecektir
0 Likes
garibani
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkür ederim, biraz önce tanılama vaktim gelmişti tüm testleri bitirdim yok mikrofonuydu yok kamerasıydı yok hoparlörüydü yok sim kartıydı yok sd kartıydı falan filan hepsini tek tek test ettim ama titreşim yine çalışmadı. Titreşim çalışmadığı için "bir sorun bulundu" uyarısı yazıyor. Bu titreşim motoru nasıl düzelir?
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Titreşim motorunuz ömrünü sonlandırmış gibi görünüyor. Mümkünse servise götürmenizi tavsiye ederim. Normal bir telefoncu da olabilir ancak garantili cihazsa servise götürün
0 Likes
garibani
Active Level 4
Galaxy A
Neden bozulmuş olabilir ki, sürekli sessizde kaldığı için mi acaba? :( Hayır yani telefonu öyle hor kullanan biri de değilim, temiz ve dikkatli kullanırım, telefonun hiç hasar aldığını da düşünmüyorum açıkçası.
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Birçok neden olabilir. Ancak sessizde kullanmak bunların arasında değildir.

Cihaz çarpmaya dayalı devreyi yakmış olabilir

Sıvı temasından dolayı devre bozulmuş olabilir

Düşmeye dayalı motor bağlantısı kopmuş veya yerinden çıkmış olabilir
0 Likes