cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A24 Aşırı ısınma

(Topic created on: 08-16-2024 02:05 AM)
289 Views
Mehmetali9012
Active Level 3
Options
Galaxy A
İyi akşamlar Samsung A24 cihazım 1 aydır çok fazla ısınıyor ve (l yerine harfleri silme tuşunu basıyor) kendi kendine sağa sola basıyor lütfen yardım edin

image

image

image

image
Samsung J7 Prime2 cihazından çektım ekran koruyucusu kırık normal ekran değil

Mehmetali9012
Active Level 3
Galaxy A
Samsung a serisi cihazların bilerek böyle olduğunu düşünüyorum arkadaşımın A15 telefonu var ayni sorunların beter halini yaşıyor ve her şey kapalı sadace ekran ışığı %85 de kullanıyor daha fazla dokunmatık sorunu ve daha fazla ısınma sorunu yaşıyor
Ece1219
Active Level 3
Galaxy A
Bende seninkinin bir düşük modeli a23 var, bende öyle bir şey olmuyor...🫠 sanırım sen günde biraz fazla kullanıyorsun (iş için vb.)
0 Likes
Mehmetali9012
Active Level 3
Galaxy A
Annemde a22 var ondada olmuyor ısınıyor ama bu kadar uyarı verecek kadar değil bence a14,24,34 ve a15,25 gibi serilerde insanları s serisi cihaz aldırmak için bilerek yapıyorlar gibi geliyor arkadaşda a15 var benim cihazdan beter daha fazla sıcaklık uyarısı ile dokunmatik sorunu var
0 Likes
Ece1219
Active Level 3
Galaxy A
Bence arkadaşın onu bi servise götürsün🫢 bencede saydığın serilerde var çünkü ben hiçbir özellik kullanmıyorum ve olmuyor. Ha ama eğer sen, annen ve arkadaşın bir özellik kullanıyorsanız (telefonun kendi özeliği, başka uygulamaların telefon için olan özellikleri **bleep** etmez) o zaman onlar telefonu yoruyor olabilir...
0 Likes
Mehmetali9012
Active Level 3
Galaxy A
Annem always on display filan kullanmıyor sadece nfc kullanıyor ama ben artık isınmasın diye her özelliği kapattım aldığım ilk gün severek kullanıyordum şimdi hergün kırma isteği ile kullanıyorum😃 bi geliştirici lütfen artık şu a serisi cihazlara optimizasyon getirsin bune mediatek görse birdaha samsung telefonlarda kendi işlemcisinin kullanılmasına izin vermez😃
0 Likes
Ece1219
Active Level 3
Galaxy A
Biz bu soruna bir çare arıyoz ama ben buldum, IPhone almak en iyisi😃
0 Likes
Ece1219
Active Level 3
Galaxy A
VPN kullanırken tereddüt etmek yok, sıkıntı yok (belki vardır ben bilmiyom), rahat, e daha ne olsun😃
0 Likes
Mehmetali9012
Active Level 3
Galaxy A
Evet ailemden istiyorum fakat daha bir yıl bile olmadı diyiyorlar🫠 onlarada hak veriyorum aslında eskiden 9 bin liraya yakın para saydılar
0 Likes
Ece1219
Active Level 3
Galaxy A
Doğru
0 Likes
Ece1219
Active Level 3
Galaxy A
Benim vardı annemin eskisini kullanıyodum 6 plus'tı hâlâ daha bazen kullanıyom hiçbirşeyi yok maşallah🧿
0 Likes