Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Arkadaşlar Antutudaki işlemci ısısı çekirdek kullanımına pek güvenmiyorum acaba uygulamamı doğru gösteriyor anlamıyorum bana bu soruyla ilgili bilgi... View Post
cok mu kotu View Post
Pil tüketimi normal sınırlar içerisinde değil mi? Genelde Firefox üzerinden YouTube ve İnstagram kullanılıyor. Telefonda instagram sonrası ısınma... View Post
Finans uygulamaları hariç tüm uygulamaları derin uyku moduna aldım başka türlü pil tasarrufu saglayamadım ama epey **bleep** etti tasarrufta View Post
Yeni **bleep** ettim 5 gün önce pilin çoğunu yemiş biliyorum 5 saat az değil ama yinede %55 lik bir batarya kullanımı da az değil View Post
Android 15 güncellemesinden sonra telefon kapalı şarj olmuyor şarja taktığımda telefon açılıyor. Sizde de öyle mi? A35 kullanıyorum. View Post
One uı7 den sonra çok hızlı gitmeye başladı. 45 Dakikada 16 kullanmış View Post
Samsung a51i ui 7 yapabilir miyiz? View Post
Geçen bahsettiğim blur yine çıktı ses ayarında ama artık instagramda da oluyor Videoyu boş verin 😅 View Post
User | Likes Count |
---|---|
1333 | |
1122 | |
745 | |
695 | |
647 |
User | Count |
---|---|
32 | |
17 | |
16 | |