cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A55 One UI 7.0 Güncellemesi

(Topic created on: 06-05-2025 12:13 PM)
432 Views
Niyazigndz
Active Level 1
Options
Galaxy A
Merhaba samsung a55 one uı 7 güncellemesi gelmişti hala güncellemedim güncelleme yapan arkadaşlar şimdiye kadar olumsuz bir durumla karşılaştınız mı arayüzde takılma kasma uygulama geçişlerinde filan kasma durumu pil batarya durumunda azalma filan ya da aşırı Ram tüketimi ve ya aşırı ısınma ve durumlar yaşadınız mı
image

16 Comments
Galaxy A
Hocam güncellemeyi bekletmenin faydası yok. Her yenilikte elbet hata ve kusurlar olacaktır. Benim deneyimime göre güncelleyebilirsin. Denemen ve görmen gerekiyor.
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
+1
Niyazigndz
Active Level 1
Galaxy A
Mutlaka hata ve kusurlar olur ama bazı güncellemelerde çok sıkıntılı oluyor telefonda aşırı ısınma kasma takılma vb durumlar yaşatabiliyor ya da pil batarya yönünden şarj süresi azalabiliyor farklı sorunlar çıkabiliyor o yüzden sormuştum güncelleyen arkadaşlar herhangi bir sıkıntı sorunla karşılaştılar mı
Galaxy A
Hocam dediğim gibi ben yaşamadım. Ufak tefek gözardı edilebilecek durumlar harici ben memnunum. Ama şimdi başka bir arkadaşımız sorun yaşar ısınma vs ozaman sizi arafta bırakır. Demek istediğim deneyip görmeniz.
Zafercan
Active Level 8
Galaxy A
+1
ALITERZI
Active Level 5
Galaxy A
Nereye kadar bekliyceksin güncel kalmak her zaman iyidir hataların elbet çözümü oluyor
OnurA55
Active Level 3
Galaxy A
Ben ilk geldiğinde yapmıştım pil performansı bariz şekilde arttı çok memnunum kasma takılma yavaşlama vs. kesinlikle yok
Niyazigndz
Active Level 1
Galaxy A
Ram kullanımı önceki sürüme göre fazla mı
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Ram kullanımında artış var ve bu normal birşey.