cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A10s Yansıtma

(Topic created on: 01-27-2024 01:59 AM)
402 Views
MehmetŞah72
Active Level 3
Options
Galaxy A

Tv im vestel smart Android,başka marka model de telefon var yeğenimin xaomi serilerinden bitanesi onda ekran panelinde aşağı indirirken onda yansıtma diye bir özellik var,ondan sukıntısız bağlandı,tv yi buldu,tv min wirilesini açtı tarattı tv mi buldu,kendi telefonunun ekranını yansıttı.ama benim bu laneti yapamadık yeğenimde çok denedi olmadı.amca dedi senin bu özellik ancak samsung şirketi güncelleme yaparsa oda o özelliği yükletirirse onlara bağlı anca öyle olur.yani anlayacağım bendeki samsung a10s te bu özellik yok.uğraşmıyacam artık,sizde boş verin uğraşmayın,yardımcı olan herkese teşekkür ederim.sağolun var olun.iyi geceler.

13 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihazınızda yoksa uygulama ile de yapamazsınız ama bu uygylamaları yükleyin ve deneyin.
Allshare,miracast,screenmirroring,ekranyansıt,smartwiev.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İki cihazada yüklemeye gerek yok,bunlardan herhangi biri cihazlarda varsa yeterli.
MehmetŞah72
Active Level 3
Galaxy A

Olmuyor hocam,bendeki telefon samsung galaxyA10s ihtiyaç duyduğum yansıtma özeliği bu mıdelde yok,yükledimde bütün uygulardada baktım yükledim olmuyor.yansıtmıyor.yinede size teşekür ediyorum uğraştığın için iyi geceler dostum.

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hayırlısı olsun,takılmayın diyeceğimde ihtiyacınız var belliki.Hdmı kablısu ike deneyin.
MehmetŞah72
Active Level 3
Galaxy A

Teşekkür ederim,dostum,tv nin özelliği bu benim telefonumdan daha iyitv vestel smart Android.tüm özellikleri mevcut.dedim telefonumu bir yansıtayım,öyle aklıma geldi bir an dedim fotolar videolar,var ordan bir çocuklarla bakalım çocuklarda heycanlandılar hadi hadi baba ne olur olsun diye duada ettiler o kadar,onlar için çok istedim.olmadı.işte yapacak bişey yok,dünyanın sonu değil,usb ile hal etik,bir şekil.öyle bakıyorlar şimdi.istedimki kablosuz olsun.ılmayınca olmuyor.

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
MHL kablosu ile de bağlayabilşrsin,hem o çektiğin kalitede gösterir tv ekran kalitesininki kadar.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cevaplar memnun ettiyse çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
0 Likes
MehmetŞah72
Active Level 3
Galaxy A

Hepsini denedim olmuyor,ne yazıkki.bu telefonun modeli ne yazıkki desteklemiyor o özelliği.samsung şirketide ne yazıkki güncelleme yaptırırkende yüklemiyor.Samsung müşterilerinin çağrılarına isteklerine ve ihtiyaç duydukları samsung telefon uygulamaları için çaba harcamıyor yardımcı olmuyor.

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Maalesef destek vermesi gerekiyor veya root atılıp cihazı gözden çıkartmak gerekiyor.