cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Smartview /ekran yansıtma

(Topic created on: 12-12-2021 10:23 PM)
288 Views
dursunzafer
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Samsung Galaxy a10s telefonumda ekran yansıtma özelliğinin var olduğu söylenerek bana satılmıştı. Bu özelliğe her ihtiyaç duyduğumda sanki beynim kanser olurmuşçasına bir çaresizlik ve sürekli çözüm arayışı içinde saatlerim geçiyor. Eğitimsiz kişilere veya kuruluşlara verilen satış yetkisi yüzünden hem biz kahroluyoruz hem samsung verimsiz olarak algılanıyor. Çoğu insan benim gibi aldatıldı. Bu aksaklığın giderilmesi için samsung yetkililerinden rica ediyorum ekran yansıtma özelliğini 2022 yılına girmeden bir güncelleme ile bize hediye edin. Bu samsung'a müşteri memnuniyeti kazandırır bizi de mutlu eder. İyi çalışmalar diler, Samsung yetkililerime selam ederim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba dursunzafer,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

3 Comments
S21feeAhmett
Active Level 7
Galaxy A
Yerinizde olsam o satan kişiye giderim
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy A
A10s e bu ozelligin gelcegini dusunmuyorum , satan kisiyle gorusun veya sikayet edin
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba dursunzafer,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Teşekkürler.
MOD