cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A10S EKRAN YANSITMA YOK

(Topic created on: 03-18-2021 08:57 PM)
863 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Merhaba herkese cihazım samsung a10s te ekran yansıtma yok acaba başka bir yerdede ben mi görmüyorum lütfen yardımcı olur musunuz ben televizyonuma ekranımı yansıtmak istiyorum ama telefonumda ekran yansıtma seçeneğini bulamıyorum. CEVAP VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDER İYİ GÜNLER DİLERİM:)

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Cihazlar arasında yazılımsal ve donanımsal farklılıklar olduğu için a10s cihazında ekran yansıtma yoktur

Belki play store Üzerinden uygulama araştırıp bulabilirsiniz

View solution in context

Solution
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
3.parti yani play store dan indirip deneyin (samsung destek vermiyor bu yüzden play store önerdim) eğer uygulamadan atma gibi durumlar oluyorsa desteklemiyor demektir.

View solution in context

Solution
Cagri9
Active Level 5
Galaxy A
Samsung Galaxy A10s modelinde ekran yansıtma bulunmamaktadır.Modeller arasında farklılıklar olabilir maalesef.

View solution in context

Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
A10s de bu özellik maalesef yok

View solution in context

Solution
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
A10s de neredeyse hiçbir şey yok maaalesef ama ben alıştım artık

View solution in context

20 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Cihazlar arasında yazılımsal ve donanımsal farklılıklar olduğu için a10s cihazında ekran yansıtma yoktur

Belki play store Üzerinden uygulama araştırıp bulabilirsiniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
off böyle saçmalıkmı olur ya destekletseler güncellemeylen falan düşünsenize saçmalığa bakın normal samsung a10 da smart view var a10s te yok bu a10 un bi üst modeli bu çok saçma a10da olupta a10s te olmaması.
Cagri9
Active Level 5
Galaxy A
a10s a10'un üst modeli değil aksine daha düşük bir modelidir lutfen cihaz alırken ihtiyaçlarınızı düşünerek alınki sonradan pişman olmayasanız
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
hayır değil a10s a10dan aonra çıktı özelliklerine bakın isterseniz a10s te batarya 4000 mah çift kamera parmak izi tarayıcı v.b özellikler varken a10da bulunmuyor araştırarak aldım ne a10 nede 10s ikiside beş para etmez pişmanım gerçekten aldığıma...
Solution
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
3.parti yani play store dan indirip deneyin (samsung destek vermiyor bu yüzden play store önerdim) eğer uygulamadan atma gibi durumlar oluyorsa desteklemiyor demektir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
off böyle saçmalıkmı olur ya destekletseler güncellemeylen falan düşünsenize saçmalığa bakın normal samsung a10 da smart view var a10s te yok bu a10 un bi üst modeli bu çok saçma a10da olupta a10s te olmaması.
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
j4+ ın j4 den düşük olması As serisinin A serisinden iyi olmaması sadece bunlardan bir kaçı
Solution
Cagri9
Active Level 5
Galaxy A
Samsung Galaxy A10s modelinde ekran yansıtma bulunmamaktadır.Modeller arasında farklılıklar olabilir maalesef.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A