cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung şikayet A20

(Topic created on: 11-18-2020 01:33 PM)
277 Views
Siirtli
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar,

Samsung marka a20 cep telefonu 1 sene önce aldım ve teknik sebeplerden dolayı servise götürdüm.

Mikrofon ara sıra sıkıntılı ses gelmesi.
Uygulamalar donma.
Uygulamalarda takılı kalma ve cihaz işlem yapamamam.

bunun gibi daha fazla sebepten servise gittim ve sorunlar hala aynı devam ediyor canlı destek üzerinden yardım almak istedim servise götürdüğün halde kayıt bile yapılmamış.
4 Comments
EngincanA505F
Active Level 6
Galaxy A
Bende de a20s var aynı durumu bende yaşıyorum daha 1 senelik telefonun çıkardığı sorunlara bak daha 1 senlikken boylesyse 3 sene sonra sonumuz hüsran olacak gibi
ben bu cihaza s7 den geçtim şimdi keşke geçmeseydim diyorum
Siirtli
Active Level 3
Galaxy A
Samsung kulanmican ağa en iyisi en azından kafa rahat 1 değil 2 değil kaç tane telefon var öyle özelikle bu yeni çıkan modeller hepsi.
EngincanA505F
Active Level 6
Galaxy A
ben şahsen eski amiral gemisine dönme.taraftariyim çünkü hiç bir sorun çıkarmadı bana
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Siirtli,

Ben Yeşil. Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınızı teslim aldıktan sonra aynı sorun ile karşılaşmanız halinde cihazınızı en yakın teknik servisimize ulaştırmanızı ve 4... ile başlayan iş emri numaranızı müşteri hizmetleriyle (444 77 11) ya da Canlı Sohbet kanallarımızdan paylaşmanızı rica ederiz. Ekibimiz, cihazınız için servisle iletişime geçerek gerekli işlemleri sağlatacaktır.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.

MOD