cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung a20s dokunmatik sorunu

(Topic created on: 05-22-2021 01:08 AM)
913 Views
Haticebal
Beginner Level 3
Options
Galaxy A

Hayatımda alıpta pişman olduğum tek telefon hele 4 aydır kan kusturan dokunmatik sorunundan bıktım 1 sene oldu telefonu alalı ilk ay dokunmatik sorunu yaşadım ac kapa yaparak düzelir düzelir derken sıkıntı git gide büyüdü otomatik mesaj yazarak kendinizi hiç yormayin yok nemli ortamda kalmıştır suya girmiştir evin içinde koltukta duran telefon nasıl nemle yada su ile temas eder yazılımsal bir sorun olduğu apaçık ortada 1.ci ayından beri bu sıkıntı var ve artık 4 aydır kan kusturuyor bir şey yapıyorum pat dönüp kalıyor hiç tuşu ile 2 defa ac kapa yapınca düzeliyor bir daha asla almam kimselere de önermem alın diye bin pişmanım.. insanları suçlamak yerine niye acaba sorun nedir diye çözüm aramiyorsunuz aliciyi suçlamak işinize geliyor çünkü koskoca firma bu kadar şikâyeti görmezden geliyorsunuz nem den dokunmatik ariza yapar misal ne saçma .. toprakla uğraşan adam hiç disari çıkarmasın telefonunu o zaman. Yaptiginiz telefonda iş yok ozaman yazıklar olsun..şehir dışında olduğum için ilgilenememistim döndüm tüketici haklarına şikayet edeceğim ürününüz iade edeceğim yeter artık yeter 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Haticebal,

Konunun detaylı incelenebilmesi için tarafımıza aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Kaanburaka10
Active Level 6
Galaxy A
Keşke garantiye yollasaydın
0 Likes
Haticebal
Beginner Level 3
Galaxy A

Garanti ne diyor bil bakalım nem almış suya girmiş!!! Asla almam kimselere aldırmam samsung mu evime sokarmıyim bir daha aman aman.. hele parmak okuyucusu tam bir vasat 3 kere göster kilise geçiyor açmıyor şifre ile giriyorum hatalı ürün ve kesinlikle kabul ermiyorlar hatalarını bende de dokunmatik sorunu var hemde ilk ayindan beri müşteri hizmetlerimi aradım nem almıştır suya gelmiştir eliniz ıslak ise bile arıza yapar diyorlar hoyle telefon mu olur arkadaşım 

RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
Geçmiş olsun sorun büyük
0 Likes
Galaxy0
Active Level 9
Galaxy A
Bende 1 sene ye geçkin var a20s hiç bir sorun olmadı bu zamana kadar yağ gibi akıyor telefon
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
Bende +1 yıldır A20s kullanaıyorum bir sorun yok. Yani sorun yazılımsal değil. Büyük ihtimalle cihazınız bi darbe almış olabilir. Sizde bu sorunlar var diye telefon kötü olmuyor. Ben gayet memnunum.
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Haticebal,

Konunun detaylı incelenebilmesi için tarafımıza aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes